Χρήση καινοτόμων διδακτικών στρατηγικών, μεθόδων και τεχνολογιών για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες (Cognitive Resources for Toddlers, Teens and Experts - CORTTEX)

INTELEARNΤο σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της ειδικής και της γενικής αγωγής, καθώς και σε ψυχολόγους, λογοθεραπευτές, σχολικούς συμβούλους, εργοθεραπευτές ή κοινωνικούς λειτουργούς.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενίσχυση της κατάρτισης των επαγγελματιών στη χρήση νέων στρατηγικών διδασκαλίας, μεθόδων, τεχνολογιών και γνώσεων, προκειμένου να αυξηθεί η ποιότητα της εμπειρίας των μαθητών, να βελτιωθεί η μαθησιακή διαδικασία και η γνωστική ανάπτυξη.

Αποτελείται από 8 ψηφιακά μαθήματα που καλύπτουν σημαντικά θέματα της εκπαίδευσης των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες, ένα e-book και ένα τελικό ερωτηματολόγιο αξιολόγησης το οποίο οδηγεί στην έκδοση Βεβαίωσης Παρακολούθησης. Έχει εκδοθεί σε 3 γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά και Ρουμάνικα.

Το σεμινάριο υλοποιήθηκε στα πλαίσια του ERASMUS+ και αποτελεί αποτέλεσμα της σύμπραξης του του Πανεπιστημίου Βουκουρεστίου, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, του Κέντρου Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικών του Βουκουρεστίου, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για Ψυχική Υγεία σε Άτομα με Διανοητική Αναπηρία (EAMHID) και της ελληνικής εταιρίας INTE*LEARN που ειδικεύεται στην εκπαιδευτική τεχνολογία.

Περισσότερες πληροφορίες: www.corttex.eu

Έναρξη: Οποτεδήποτε μέχρι 15 Μαΐου 2023

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 15-05-2023 00:00
Λήξη 15-07-2023 00:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Λήξη εγγραφών 15-05-2023
Τιμή ατόμου Δωρεάν
Διοργανωτής INTE*LEARN
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas