FSPCA Preventive Controls for Human Food

FSPCA Preventive Controls for Human Food-Σεμινάρια στις ΠιστοποιήσειςΣύμφωνα με τη νομοθεσία, οι εταιρείες με εξαγωγική δραστριότητα στις ΗΠΑ, πρέπει να έχουν τουλάχιστον ένα PCQI (Preventive Control Qualified Individual), βασική ευθύνη του οποίου θα είναι να αναπτύξει – διαμορφώσει – αναβαθμίσει το σχέδιο ασφάλειας των τροφίμων της επιχείρησης (Food Safety Plan) σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νέας νομοθεσίας και θα έχει την επίβλεψη της εφαρμογής του σχεδίου.

Ο κανόνας του FSMA για την ορθή παρασκευαστική πρακτική, την ανάλυση κινδύνου και τα προληπτικά μέτρα που βασίζονται στον κίνδυνο για τα τρόφιμα για τον άνθρωπο (που αναφέρονται ως προληπτικοί έλεγχοι για τα τρόφιμα που προορίζονται για τον άνθρωπινη κατανάλωση) αποσκοπεί στη διασφάλιση της ασφαλούς παρασκευής / μεταποίησης, συσκευασίας και διατήρησης τροφίμων για ανθρώπινη κατανάλωση.

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της TÜV AUSTRIA ACADEMY εκπαιδεύει τους συμμετέχοντες για να γίνουν οι PCQI.

Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από την TUV AUSTRIA ACADEMY.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 28-09-2022 09:00
Λήξη 30-09-2022 14:45
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής TÜV Austria Academy
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:

Εγγραφή στο Newsletter

© 2022 Digital Ideas