Ολοκληρώνοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκομίσει τις βασικές αρχές που διέπουν τα Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων, σύμφωνα με το Νέο Πρότυπο ISO 22000:2018.
Οι συμμετέχοντες, μπορούν να είναι ιδιώτες, ή στελέχη εταιρειών, να προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους και από οποιοδήποτε διοικητικό επίπεδο μίας εταιρείας.
Περιεχόμενα:
- Η παρουσίαση της δομής του νέου προτύπου ISO 22000:2018
- Οι απαιτήσεις για την κατανόηση του πλαισίου λειτουργίας των οργανισμών σε σχέση με την Ασφάλεια των Τροφίμων
- Οι νέες αναβαθμισμένες απαιτήσεις για την Ηγεσία
- Η προσέγγιση της διακινδύνευσης (Risk), Κύκλος Βελτίωσης (Plan- Do- Check- Act)
- Οι αναβαθμισμένες απαιτήσεις για την Ανάλυση των Κινδύνων για την ασφάλεια των τροφίμων
Απευθύνεται σε:
- Συμβούλους που αναπτύσσουν ΣΔΑΤ
- Υπεύθυνους Ασφάλειας Τροφίμων και Συντονιστές Ομάδων HACCP
- Διοικητικό Προσωπικό, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με τις βασικές αρχές των Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων
Εισηγητές: Βάσια Καζάζη, Γιάννης Τσιριγωτάκης, Νάνσυ Δουκαλέτση, Γιάννης Μπαρράκος, Δημήτρης Γεωργαντέλης, Γιάννης Σαρακατσιάνος, Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης, Χατζοπούλου Νίκη
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Βεβαίωση παρακολούθησης TÜV HELLAS (TÜV NORD)
Έναρξη | 11-11-2024 09:00 |
Λήξη | 12-11-2024 17:00 |
Χωρητικότητα | 30 |
Τιμή ατόμου | Κατόπιν επικοινωνίας |
Διοργανωτής | TÜV HELLAS |
Εισηγητής | Βάσια Καζάζη, Γιάννης Τσιριγωτάκης, Νάνσυ Δουκαλέτση, Γιάννης Μπαρράκος, Δημήτρης Γεωργαντέλης, Γιάννης Σαρακατσιάνος, Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης, Χατζοπούλου Νίκη |
Τόπος διεξαγωγής | Εξ' αποστάσεως |
Πόλη | Εξ' αποστάσεως |