Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πληροί τις απαιτήσεις για την εκπαίδευση Εσωτερικών Επιθεωρητών, σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001, ISO 17021 και ISO 19011, καθώς και τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις για τη διενέργεια Εσωτερικών Επιθεωρήσεων ενός Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 9001και ISO 19011.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου γίνεται σχολιασμός του περιεχομένου και των απαιτήσεων του προτύπου ISO 22716, σε συνδυασμό με συζήτηση και παράθεση παραδειγμάτων. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου ο εκπαιδευόμενος θα είναι σε θέση να αντιληφθεί τις βασικές απαιτήσεις και τις γενικές αρχές του προτύπου, να διαπιστώσει σημεία και πρακτικές που θα μπορούσαν να υιοθετηθούν, ώστε να βελτιωθεί μία επιχείρηση καλλυντικών.
Το ISO 30415:2021 Diversity & Inclusion (D&I) παρέχει καθοδήγηση σχετικά με την D&I για οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων των διοικητικών συμβουλίων τους, της ανώτερης ιεραρχίας, του εργατικού δυναμικού και των αναγνωρισμένων εκπροσώπων τους και άλλων ενδιαφερομένων μερών. Εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους επιχειρήσεων σε διαφορετικούς τομείς, είτε σε δημόσιους, ιδιωτικούς, κυβερνητικούς ή μη κυβερνητικούς οργανισμούς (ΜΚΟ), ανεξαρτήτως μεγέθους, τύπου, δραστηριότητας, κλάδου ή τομέα, φάση ανάπτυξης, εξωτερικών επιρροών και απαιτήσεων ανά χώρα.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η προσέγγιση των βασικών αρχών του νέου Κανονισμού για τα Ιατροτεχνολογικά προϊόντα: (EU) 2017/745 MDR (Medical DeviceRegulation), με έμφαση στις νέες κανονιστικές απαιτήσεις που εισάγει η εφαρμογή του για τους κατασκευαστές των ιατροτεχνολογικών προϊόντων.
Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να παρέχει στους εκπαιδευόμενους τις γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για την διενέργεια επιθεωρήσεων πρώτου, δεύτερου και τρίτου μέρους σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000, καθώς και τα πρότυπα ISO 19011, ISO 22003 και ISO 17021, όπως αυτά εφαρμόζονται.
Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε μηχανικούς και τεχνικούς, που ευθυμούν να διευρύνουν το γνωστικό τους υπόβαθρο σε εξειδικευμένα θέματα προστασίας-επισκευών-ενισχύσεων κατασκευών οπλισμένου σκυροδέματος.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εμβάθυνση στο περιεχόμενο του ISO 15189:2022 για τη διαπίστευση των εργαστηρίων και γενικότερα η κατανόηση της εφαρμογής των συστημάτων ποιότητας στο χώρο της εργαστηριακής ιατρικής.
Ο στόχος του σεμιναρίου είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την εκτέλεση των επιθεωρήσεων πρώτου, δεύτερου και τρίτου μέρους των Συστημάτων Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας (ΣΔΕΣ) ως προς το πρότυπο ISO 22301, σε συμφωνία με τα πρότυπα ISO 19011 και ISO 17021, κατά περίπτωση.
Το ιδιαίτερα διαδραστικό αυτό διήμερο σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για όσους, που απαιτούν μια εις βάθος κατανόηση του εύρους των τεχνικών και των αρχών της επιθεώρησης συστημάτων ποιότητας. Καλύπτει επίσης τις ανάγκες του ρόλου του εσωτερικού επιθεωρητή στην ανάπτυξη κι εφαρμογή ενός αποτελεσματικού συστήματος διαχείρισης ποιότητας. Το σεμινάριο αυτό είναι εγκεκριμένο από από τον International Register of Certificated Auditors (IRCA,)
Παρακολουθώντας το σεμινάριο αυτό, θα κατανοήστε πώς να δημιουργήσετε, να παρακολουθείτε και να βελτιώνετε συνεχώς την Κουλτούρα Ασφάλειας Τροφίμων στις επιχειρήσεις.
- Ανάλυση Βασικών Αρχών της Βιολογικής Γεωργίας, - Ευρωπαϊκή Νομοθεσία περί βιολογικής παραγωγής, - Εθνική Νομοθεσία για της λεπτομέρειες εφαρμογής των ευρωπαϊκών κανονισμών, - Στρατηγικές MARKETING Βιολογικών Προϊόντων
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μέσω του διήμερου εκπαιδευτικού σεμιναρίου, αναλύονται οι απαιτήσεις του προτύπου ISO 41001:2018 FACILITY MANAGEMENT SYSTEMS, με ιδιαίτερη αναφορά στις κατευθύνσεις που το παράρτημα (Annex) του προτύπου περιέχει για κάθε αντίστοιχη παράγραφο.
Σε όλα τα αναγνωρισμένα πρότυπα από το GFSI αλλά και σε όλα τα πρότυπα του BRC (Agents and Brokers, BRC IOP for packaging material, Consumer Products), υπάρχει η απαίτηση για την ύπαρξη πλάνου για την Κουλτούρα για την Ασφάλεια των Τροφίμων.
Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκομίσει τη γνώση των κυριότερων απαιτήσεων των Νομοθεσιών REACH και CLP παράλληλα με ένα βασικό οδηγό εφαρμογής των παραπάνω απαιτήσεων.
To διήμερo αυτό εκπαιδευτικό σεμινάριο αφορά εσωτερικούς επιθεωρητές που διενεργούν επιθεωρήσεις σύμφωνα με το Πρότυπο ISO 45001: 2018.
Το σεμινάριο, παρέχει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να διεξάγουν επιθεωρήσεις επαγγελματικής υγείας & ασφάλειας πρώτου, δεύτερου και τρίτου μέρους, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 45001:2018 (σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 19011 & ISO 17021).
Ολοκληρώνοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκομίσει τις βασικές αρχές που διέπουν τα Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων, σύμφωνα με το Νέο Πρότυπο ISO 22000:2018.
Το σεμινάριο διοργανώνεται σε μια προσπάθεια να αξιοποιηθούν οι προδιαγραφές των διεθνών προτύπων, οι μεθοδολογίες εφαρμογής τους και οι βέλτιστες διεθνείς πρακτικές που διαθέτει ο φορέας μας, στην διαχείριση και αντιμετώπιση θεμάτων δωροδοκίας και διαφθοράς.
Το μονοήμερο –εντατικό- εκπαιδευτικό σεμινάριο του Φορέα μας, θα σας προσφέρει τις γνώσεις που απαιτούνται για την αναβάθμιση, αναθεώρηση και διαχείριση ενός Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών (ISMS) σύμφωνα με το νέο Διεθνές πρότυπο ISO/IEC 27001:2022.
Το σεμινάριο FSSC 22000 V6 - Νέα έκδοση του Σχήματος ασφάλειας τροφίμων, έχει ως στόχο την εκπαίδευση των συμμετεχόντων στα θέματα που αφορούν το Σύστημα Διαχείρισης Ασφαλείας Τροφίμων (FSSC) σύμφωνα με την έκδοση 6 του πρότυπου.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μας επιτρέπουν επίσης να αναλύουμε τη συμπεριφορά των χρηστών προκειμένου να βελτιώνουμε συνεχώς τον ιστότοπο για εσάς.