Ο διαρκώς αυξανόμενος αριθμός των ανθρώπων που παρουσιάζουν τροφική αλλεργία σε κάποια ουσία ή συστατικό τροφίμων έχει οδηγήσει στην αυστηροποίηση της νομοθεσίας που αφορά τόσο τον χειρισμό των συστατικών αυτών όσο και την επισήμανσή τους [Κανονισμός (ΕΕ) 1169/2011 αλλά και ΦΕΚ 650/Β/28.2.2019 για μονάδες μαζικής εστίασης].
Το σεμινάριο "Health & Safety in Industrial Environments: From Theory to Action" έχει ως κύριο στόχο την αναγνώριση και διαχείριση των κινδύνων που προκύπτουν στους βιομηχανικούς χώρους εργασίας.
Το σεμινάριο πραγματεύεται το θέμα της Διαχείρισης των συγκρούσεων στον εργασιακό χώρο σε Μονάδες Υγείας αλλά και γενικότερα.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μας επιτρέπουν επίσης να αναλύουμε τη συμπεριφορά των χρηστών προκειμένου να βελτιώνουμε συνεχώς τον ιστότοπο για εσάς.