Το Merchandising στο χώρο του φαρμακείου είναι υψίστης σημασίας και ένας από τους πιο καθοριστικούς λόγους ανάπτυξης ενός φαρμακείου.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η αναβάθμιση των δεξιοτήτων των συμβούλων και συνεργατών του φαρμακείου στην προετοιμασία και υλοποίηση στρατηγικά οργανωμένων επισκέψεων, με απώτερο στόχο την παροχή προστιθέμενης αξίας στους πελάτες και την ενίσχυση της σχέσης τους με το φαρμακείο.
This comprehensive training program is designed to equip professionals with the knowledge and skills necessary to understand, measure, and manage Scope 3 emissions.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση σε θέματα μικροβιολογίας τροφίμων, υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, νομοθεσίας που σχετίζεται με μικροβιολογικά κριτήρια για τα τρόφιμα καθώς και τρόπους ελέγχου & αντιμετώπισης των μικροβίων. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη εταιρειών που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων και απασχολούνται στην ασφάλεια των τροφίμων (ποιοτικός έλεγχος, διαχείριση ποιότητας). Επιπλέον απευθύνεται σε εταιρείες συμβούλων, φορείς ελέγχου, κλπ).
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση στελεχών και εργαζομένων όλων των βαθμίδων των εταιρειών που αποθηκεύουν και διανέμουν φαρμακευτικά και λοιπά προϊόντα αρμοδιότητας ΕΟΦ (πχ ιατροτεχνολογικά, καλλυντικά κλπ), με στόχο την ενημέρωσή τους για την εναρμόνιση των δραστηριοτήτων της επιχείρησης σε θέματα ορθής πρακτικής αποθήκευσης (GSP) και διανομής (GDP) των προϊόντων τους.
Ο διαρκώς αυξανόμενος αριθμός των ανθρώπων που παρουσιάζουν τροφική αλλεργία σε κάποια ουσία ή συστατικό τροφίμων έχει οδηγήσει στην αυστηροποίηση της νομοθεσίας που αφορά τόσο τον χειρισμό των συστατικών αυτών όσο και την επισήμανσή τους [Κανονισμός (ΕΕ) 1169/2011 αλλά και ΦΕΚ 650/Β/28.2.2019 για μονάδες μαζικής εστίασης].
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μας επιτρέπουν επίσης να αναλύουμε τη συμπεριφορά των χρηστών προκειμένου να βελτιώνουμε συνεχώς τον ιστότοπο για εσάς.