Finance for non Financial Executives

Finance for non Financial Executives-Σεμινάρια στα Χρηματοοικονομικά - ΕπενδύσειςΣκοπός – Οφέλη

Το διήμερο, value-for-money, πρόγραμμα αποτελεί μια σύνθεση βασικών αρχών και εργαλείων, απαραίτητων για την ορθή λήψη αποφάσεων, τον καθορισμό – έλεγχο στρατηγικής και την υποστήριξη επιχειρησιακών προτάσεων. Εξοικειωνόμαστε με τις Οικονομικές Καταστάσεις και αντλώντας στοιχεία από αυτές προσεγγίζουμε τον «Επιχειρηματικό Κίνδυνο», εμβαθύνοντας στις έννοιες «Κεφάλαιο Κίνησης», «Νεκρό Σημείο», «Μόχλευση», «Αποδοτικότητα» και «Δημιουργία Αξίας».

Μέσα από επιλεγμένες εφαρμογές και παραδείγματα, οι συμμετέχοντες θα ενισχύσουν τις γνώσεις τους και την αυτοπεποίθησή τους, κατανοώντας πως ενσωματώνονται οι έννοιες αυτές στις στρατηγικές και τις οικονομικές επιδόσεις του οργανισμού τους. Θα εκπαιδευτούν να αναγνωρίζουν «ευαίσθητα» σημεία αξιολογώντας τους όποιους κινδύνους και οφέλη. Έτσι, θα είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται πληρέστερα τη δική τους συμβολή στην συνολική επιτυχία του οργανισμού τους, μέσα από τη λήψη καλύτερων και πιο ενημερωμένων αποφάσεων.

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε επαγγελματίες, μεσαία και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων χωρίς προηγούμενη ή επαρκή κατάρτιση στα χρηματοοικονομικά και τη λογιστική, τα οποία αισθάνονται την ανάγκη για μεγαλύτερη ευρύτητα και γνώση στους τομείς αυτούς προκειμένου να εκπληρώσουν καλύτερα τα καθήκοντά τους και να προχωρήσουν περαιτέρω. Tο πρόγραμμα θα είναι επίσης ωφέλιμο σε υποψήφιους προς μετακίνηση σε ρόλους οικονομικής διαχείρισης καθώς και σε μεταπτυχιακούς φοιτητές – ερευνητές που θέλουν να εντρυφήσουν στο χώρο του Value-based Management.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 05-07-2022 09:00
Λήξη 07-07-2022 15:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής TÜV Austria Academy
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas