Πώς συμφιλιώνουμε το πρωινό και το απογευματινό; Καθώς τα spots ανά τον κόσμο που μπορεί κανείς να απολαύσει καφέ και ελαφρύ γεύμα ή γλυκό πολλαπλασιάζονται, και για να απαντήσουμε στην νέα τάση του Brunch που υπακούει στις απαιτήσεις των καιρών, σχεδιάσαμε το Σεμινάριο B&B: Brunch & Breakfast. Σε δύο απογεύματα θα παρασκευάσουμε μια γκάμα από αλμυρές και γλυκιές συνταγές ξεκινώντας από croque monsieur, benedict florentine μέχρι τα αγαπημένα μας pancakes.
Εισηγητής: Σάββας Κατραμάδος
Executive Chef στον Όμιλο Labranda Hotels & Resort και στο Karaba Sandy Villas. Έχει διατελέσει σε θέσεις Αρχιμάγειρα και Διοίκησης Kουζίνας στο ΑΠΟΛΩΝΕΙΟ, Πεντελικόν, Εkali Club, Ιατρικό Αθηνών καθώς και Private Chef σε βιλλες διακεκριμμένων προσώπων και πολιτικών. Με πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία και διακρίσεις στη γαστρονομία.
Τόπος διεξαγωγής: Ηλία Ηλιού 81, Αθήνα, Νέος Κόσμος, 11744
Έναρξη | 04-03-2020 17:00 |
Λήξη | 06-03-2020 22:00 |
Χωρητικότητα | Απεριόριστο |
Τιμή ατόμου | €130.00 |
Διοργανωτής | Ι.Ι.Ε.Κ. Etoile by Les Chefs |
Τόπος διεξαγωγής | I.I.E.K. Etoile by les Chefs (Κε.Δι.Βι.Μ.2) |
Πόλη | Αθήνα |