Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκομίσει τις βασικές αρχές που διέπουν τον σχεδιασμό και την λειτουργία Συστημάτων Επεξεργασίας Υγρών Αποβλήτων με αερόβιες μεθόδους (Αερόβιοι Βιολογικοί Καθαρισμοί).
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στοχεύει να παρέχει μια ολοκληρωμένη κατανόηση του ISO 14067:2018. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν να ποσοτικοποιούν, να διαχειρίζονται και να μειώνουν το ανθρακικό αποτύπωμα των προϊόντων.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση σε θέματα μικροβιολογίας τροφίμων, υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, νομοθεσίας που σχετίζεται με μικροβιολογικά κριτήρια για τα τρόφιμα καθώς και τρόπους ελέγχου & αντιμετώπισης των μικροβίων. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη εταιρειών που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων και απασχολούνται στην ασφάλεια των τροφίμων (ποιοτικός έλεγχος, διαχείριση ποιότητας). Επιπλέον απευθύνεται σε εταιρείες συμβούλων, φορείς ελέγχου, κλπ).
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μας επιτρέπουν επίσης να αναλύουμε τη συμπεριφορά των χρηστών προκειμένου να βελτιώνουμε συνεχώς τον ιστότοπο για εσάς.