Σκοπός του μαθήματος είναι να παρέχει στους εκπαιδευομένους γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την εκτέλεση του πρώτου, του δεύτερου και τρίτου μέρους της επιθεώρησης των συστημάτων διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων κατά FSSC 22000, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 19011, ISO 22003 και ISO 17021, κατά περίπτωση.
Αναλυτικά, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα παρέχει τεχνικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες (ασκήσεις και παιχνίδι ρόλων) με στόχο ο εκπαιδευόμενος να γίνει ένας ικανός Επικεφαλής Επιθεωρητής, μέσω των ακόλουθων:
ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ
Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για κάθε στέλεχος της ασφάλειας των τροφίμων, έχοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητες ελέγχου κατά το πρότυπο FSSC 22000. Είναι απαραίτητη η γνώση των βασικών στοιχείων των συστημάτων διαχείρισης, ο κύκλος PDCA, αρχές του FSMS, των PRPs, του HACCP, καθώς και των απαιτήσεων του προτύπου FSSC 22000.
Απευθύνεται σε
Αυτό το σεμινάριο ικανοποιεί τις απαιτήσεις κατάρτισης για όσους επιθυμούν να εγγραφούν στο μητρώο επιθεωρητών του IRCA.
Σύμβουλοι συστημάτων διαχείρισης, Διοικητικό Προσωπικό, στελέχη που ασχολούνται με τις ρυθμιστικές αρχές καθώς και σε όσους επιθυμούν να λάβουν τη λεπτομερή γνώση του ελέγχου του FSMS.
Εισηγητές: Μαρία Φραγκιαδάκη
Στην τιμή περιλαμβάνονται: Πτυχίο CQI & IRCA – provided by TÜV NORD CERT GmbH
Έναρξη | 17-07-2023 09:00 |
Λήξη | 21-07-2023 18:00 |
Χωρητικότητα | 30 |
Τιμή ατόμου | Κατόπιν επικοινωνίας |
Διοργανωτής | TÜV HELLAS |
Εισηγητής | Μαρία Φραγκιαδάκη |
Τόπος διεξαγωγής | Εξ' αποστάσεως |
Πόλη | Εξ' αποστάσεως |