Όλες οι Επιθεωρήσεις BRC Food μετά την 1/02/2023 πραγματοποιούνται με την 9η Έκδοση.
Το συγκεκριμένο σεμινάριο, αποτελεί μέρος του αναγνωρισμένου προγράμματος των επαγγελματικών δεξιοτήτων του BRC Global Standards Professional και προσφέρει τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατανόηση σε βάθος των νέων απαιτήσεων του προτύπου BRCGS Food.
Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με τις δεξιότητες και τις γνώσεις για την επιτυχή εφαρμογή των αλλαγών του προτύπου σε μια πιστοποιημένη επιχείρηση με το BRCGS-Food.
Για την αποτελεσματική παρακολούθηση του σεμιναρίου, προτείνεται, πριν την έναρξή του, η ανάγνωση της νέας έκδοσης του προτύπου BRCGS Food, την οποία μπορείτε να την βρείτε δωρεάν από το BRCGS (https://www.brcgs.com/store/)
Στο τέλος του σεμιναρίου, υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σας σε εξετάσεις, οι οποίες δίνονται online στην αγγλική γλώσσα και η επιτυχία στις οποίες οδηγεί στη λήψη πιστοποιητικού επιτυχούς παρακολούθησης BRCGS Approved.
Εφόσον δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε στις εξετάσεις, θα λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης TÜV HELLAS (TÜV NORD).
Μετά τη λήξη του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
Απευθύνεται σε:
Εισηγητές: Αθανασία Δουκαλέτση- BRC Approved Tutor
Σημείωση: Διεξάγεται στην ελληνική γλώσσα, με υλικό και εξετάσεις στην αγγλική.
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Πιστοποιητικό BRC Approved ή Βεβαίωση παρακολούθησης TÜV HELLAS (TÜV NORD).
Έναρξη | 03-07-2023 09:00 |
Λήξη | 03-07-2023 17:00 |
Χωρητικότητα | 30 |
Τιμή ατόμου | Κατόπιν επικοινωνίας |
Διοργανωτής | TÜV HELLAS |
Εισηγητής | Αθανασία Δουκαλέτση |
Τόπος διεξαγωγής | Εξ' αποστάσεως |
Πόλη | Εξ' αποστάσεως |