ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΓΟΡΩΝ

Ibcl

Το Σεμινάριο αυτό είναι ένα εξειδικευμένο σεμινάριο πρακτικής κατεύθυνσης που εστιάζεται στην παρουσίαση μεθοδολογιών και εργαλείων για την μείωση του κόστους αγορών. Για την ανάδειξη της σημαντικότητας της μείωσης του κόστους αγορών, μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα εδώ.

Απευθύνεται στα Ανώτερα Διευθυντικά στελέχη των Επιχειρήσεων, σε Ιδιοκτήτες ή Διευθύνοντες Συμβούλους, καθώς και στα στελέχη Αγορών.

Στο workshop αυτό οι συμμετέχοντες κάνουν χρήση ολοκληρωμένου Εργαλείου Διαχείρισης Ολικού Κόστους Αγορών, Value Analysis και Inventory Management χρησιμοποιώντας Εφαρμογή σε Excel.

Εισηγητές Σεμιναρίου

Αλέξανδρος Οικονόμου, Μηχ/γος-Ηλ/γος ΕΜΠ, Industrial Eng. MSc., C.I.T., UK , τ.Δ/νων Σύμβουλος μεγάλης Βιομηχανικής Επιχείρησης, με μακρά και ευρέως φάσματος εμπειρία σε Οργάνωση / Αναδιοργάνωση Επιχειρήσεων και επιχειρησιακή εκπαίδευση (σεμινάρια-workshop). Έχει πραγματοποιήσει ειδικές μεταπτυχιακές σπουδές σε θέματα Οργάνωσης Επιχειρήσεων και έχει πολυετή επαγγελματική δραστηριότητα ως Σύμβουλος – Μελετητής Επιχειρήσεων, Διευθυντής Έργων και Σύμβουλος Οργάνωσης - Εκπαίδευσης, με μεγάλη διδακτική εμπειρία σε Εκπαίδευση Στελεχών Υποστήριξης Διοίκησης Παραγωγής και Προμηθειών, Μείωσης Κόστους, καθώς και σε τεχνικές ανάπτυξης των δεξιοτήτων τους.

Στο σεμινάριο δίνονται:

  • Το Εγχειρίδιο του σεμιναρίου "Μείωση Κόστους Αγορών"
  • Η παρουσίαση του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή
  • Τα εργαλεία του σεμιναρίου σε Excel
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης
  • Κωδικοί πρόσβασης στην ιστοσελίδα της iBcl για λήψη του υλικού του σεμιναρίου
  • Υποστήριξη επί 12 μήνες σε θέματα του σεμιναρίου

Κόστος Συμμετοχής: 480 ευρώ
Έκπτωση 20% στη 2η συμμετοχή και έκπτωση 30% στην τρίτη και κάθε επόμενη.

(Δεν ισχύει για το σεμινάριο DPO CERTIFICATION)

Το κόστος του σεμιναρίου μπορεί να καλυφθεί μέσω Ο.Α.Ε.Δ. και του προγράμματος ΛΑΕΚ 0,24%. Η εταιρεία μας μπορεί να σας βοηθήσει στη διαδικασία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης.
Καταληκτική ημερομηνία: Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Περισσότερα μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 10-04-2019 09:30
Λήξη 10-04-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής iBcl
Εισηγητής Αλέξανδρος Οικονόμου
Τόπος διεξαγωγής Crowne Plaza Hotel
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas