Πιστωτικός Έλεγχος - Διαχείριση Εισπράξεων

AptΤο σεμινάριο αυτό, βασισμένο στην εμπειρία των Εισηγητών στην Οργάνωση Διαχείρισης Εισπράξεων και Credit Control, σε μεγάλες Ελληνικές και Πολυεθνικές εταιρείες, παρουσιάζει τις σύγχρονες Τεχνικές αποδοτικών Εισπράξεων κι επιτυχημένης Λειτουργίας του Credit Control.

Συγκεκριμένα, αναλύονται Τεχνικές εξισορρόπησης ανάμεσα στον κίνδυνο να χαθεί ο Πελάτης και στον κίνδυνο υπερβολικών καθυστερήσεων στην Είσπραξη. Παράλληλα, χρησιμοποιούνται Διαδικασίες, Εργαλεία και Πρότυπα Επιστολών και μέσα από Role Playing, δίνονται στους συμμετέχοντες τα εφόδια, για την Οργανωμένη και Αποτελεσματική Λειτουργία του Τμήματος Credit Control & Διαχείρισης Εισπράξεων.

Σε ποιούς απευθύνεται
Σε Στελέχη της Εμπορικής και της Οικονομικής Διεύθυνσης, καθώς επίσης και σε όσους εμπλέκονται άμεσα στην Διαδικασία Πωλήσεων/Εισπράξεων, δηλαδή τα τμήματα Πωλήσεων, Διαχείρισης Πιστώσεων, Customer Service και Λογιστήριο.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ
Γιώργος Βάβουλας, ΜΒΑ, Σύμβουλος Επιχειρήσεων​, ο οποίος έχει διατελέσει Project Manager σε πλήθος Έργων Σχεδιασμού και Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής, ​Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων, υποστήριξης Εφαρμογής και Αξιολόγησης αποκλίσεων Προτύπων​ Διαχείρισης​, ιδιαιτέρως του ISO 27001:2013. Επίσης, διαθέτει μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία στα παραπάνω αντικείμενα​, στον Πιστωτικό Έλεγχο, σε Εκπαίδευση Γραμματέων και λοιπών στελεχών Υποστήριξης Διοίκησης, σε Οργάνωση Γραφείου και Βελτίωσης Καθημερινότητας και σε τεχνικές ανάπτυξης δεξιοτήτων Διοικητικών Στελεχών

Περιλαμβάνονται 

  • Σημειώσεις του σεμιναρίου "Πιστωτικός Έλεγχος - Διαχείριση Εισπράξεων"
  • Παρουσίαση του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή
  • Λογισμικό Διαχείρισης Εισπράξεων
  • Πρότυπες επιστολές προς οφειλέτες
  • Λογισμικό Πιστωτικής Αξιολόγησης Πελατών
  • Εργαλείο υπολογισμού Αριθμοδεικτών περιλαμβανομένου και του Δείκτη Ζ
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης
  • Κωδικοί πρόσβασης στην ιστοσελίδα της APTraining για λήψη του υλικού του σεμιναρίου 

Κόστος Συμμετοχής: 340 ευρώ. Στη δεύτερη και κάθε επόμενη συμμετοχή παρέχεται έκπτωση 15%

Το σεμινάριο επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ και το πρόγραμμα ΛΑΕΚ. H εταιρεία μας μπορεί να βοηθήσει στην ηλεκτρονική καταχώρηση της αίτησης στο πρόγραμμα του ΛΑΕΚ 0,24%.

Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών στον Ο.Α.Ε.Δ: Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Περισσότερα μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 20-11-2019 09:30
Λήξη 20-11-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής APT
Τηλέφωνο 210 8143341
Εισηγητής Γιώργος Βάβουλας
Τόπος διεξαγωγής Divani Caravel
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο: