ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΩΝ (Live Online Training)

IbclΤο σεμινάριο υλοποιείται ηλεκτρονικά μέσω ειδικής web - πλατφόρμας, που έχει την δυνατότητα πλήρους Διαδραστικότητας (Interaction), πρόσωπο προς πρόσωπο επικοινωνίας, αμφίδρομης υποβολής ερωτήσεων και αλληλεπίδρασης μεταξύ των συμμετεχόντων, σαν να βρίσκονται σε εκπαιδευτική αίθουσα.

Το Σεμινάριο απευθύνεται στα Στελέχη που εμπλέκονται στη Διαχείριση των Έργων και ιδιαίτερα σε όσους έχουν την ευθύνη για την αποδοτική Διαχείριση των πόρων και την ακριβή Αποτύπωση της Κοστολόγησής τους. Καλύπτει τις Μεθόδους, τις Τεχνικές και τα Εργαλεία που απαιτούνται για τον Σχεδιασμό και τον Προϋπολογισμό των Έργων, την Ταμειακή Ροή, την Παρακολούθηση και τον έλεγχο του Κόστους των Επενδυτικών Έργων της Επιχείρησης καθώς και των Έργων που προορίζονται προς Πώληση (π.χ Φωτοβολταϊκά Πάρκα). Με τον τρόπο αυτό, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σε κάθε φάση του Έργου τα οφειλόμενα προς τους Προμηθευτές, καθώς και το Υπόλοιπο του Ταμείου του Έργου σε κάθε χρονική στιγμή. Παρουσιάζονται επιπλέον σχετικά εργαλεία που έχει σχεδιάσει η εταιρεία μας και περιλαμβάνονται στο υλικό που θα λάβουν οι συμμετέχοντες.

Αποτυπώνονται τα βήματα και οι λεπτομερείς Διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην ακριβή καταγραφή του Κόστους των Έργων, από τη φάση του Σχεδιασμού έως τη φάση της Υλοποίησης και τελικά της παράδοσης στον Πελάτη, εσωτερικό ή εξωτερικό, καθώς και στην Παρακολούθηση των Αποκλίσεων του Κόστους.

Οι Σύμβουλοι της Εταιρείας μας θα καλύπτουν επι 12 μήνες την υποστήριξη των Συμμετεχόντων, παρέχοντας απαντήσεις – διευκρινίσεις σε πιθανές ερωτήσεις τους.

Πώς θα βοηθηθούν οι συμμετέχοντες

Οι Συμμετέχοντες θα βοηθηθούν, ώστε να:

  • Χωρίζουν το Έργο σε πακέτα ενεργειών που μπορούν ευκολότερα να κοστολογηθούν.
  • Εντοπίζουν τις δραστηριότητες - λειτουργικές δράσεις της εταιρείας που μοιράζονται με άλλα Έργα, ώστε να γίνεται ο ορθολογικός καταμερισμός του κόστους με χρήση Εργαλείων που έχει σχεδιάσει η εταιρεία μας
  • Εξοικειωθούν με τον Σχεδιασμό του Προϋπολογισμού των Έργων και παράλληλα να συνδέουν τον Προϋπολογισμό με την Ταμειακή Ροή.
  • Αξιοποιούν σύγχρονες μεθόδους αποτελεσματικής εκτίμησης της διάρκειας των εργασιών του Έργου, του Κόστους και της Ταμειακής Ροής ανά Φάση του Έργου.
  • Σχεδιάζουν Συστήματα Συλλογής δεδομένων Κόστους με ακρίβεια, ώστε να αποτυπώνεται η σωστή Κοστολόγηση σε Υλικά και Συνεργάτες (εσωτερικούς και εξωτερικούς).
  • Αποτυπώνουν τον Προγραμματισμό και τον Απολογισμό των Ταμειακών Ροών, τα ποσοστά προόδου και την τελική κερδοφορία των Έργων με Εργαλεία που θα τους δοθούν για τον σκοπό αυτό.
  • Χρησιμοποιούν κατάλληλους Δείκτες σε συνδυασμό με ακριβείς Αναφορές για την εξέλιξη του Κόστους του Έργου.

Εισηγητές Σεμιναρίου

Δημήτρης Χατζηγιαννάκης, Σύμβουλος Πληροφορικής Συστημάτων SAP, Πρώην partner της SAP HELLAS, Γεν. Διευθυντής της AGILE A.E. και συγγραφέας των βιβλίων «Επιχειρησιακή Οργάνωση με τη Βοήθεια των Πληροφοριακών Συστημάτων SAP» και «Βιομηχανική Διοίκηση & Κοστολόγηση». Διαθέτει μακρά εμπειρία στην παραμετροποίηση Λογισμικών Διαχείρισης Συντήρησης, στη Διεύθυνση Παραγωγής και Συντήρησης Βιομηχανικών Μονάδων και στην Εκπαίδευση Στελεχών στην Κοστολόγηση Προϊόντων και Έργων.

Στο σεμινάριο δίνονται:

  • Η παρουσίαση του σεμιναρίου "Κοστολόγηση Έργων", σε ηλεκτρονική μορφή
  • Εργαλείο Κατάρτισης Προϋπολογισμού Έργου
  • Εργαλείο Κατάρτισης Ταμειακής Ροής Έργου
  • Εργαλείο Παρακολούθησης Χρονοδιαγράμματος Έργου
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης
  • Υποστήριξη επί 12 μήνες σε θέματα του σεμιναρίου
  • Κωδικοί πρόσβασης στην ιστοσελίδα της iBcl για λήψη του υλικού του σεμιναρίου

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 15-04-2022 09:30
Λήξη 15-04-2022 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής iBcl
Εισηγητής Δημήτρης Χατζηγιαννάκης
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas