Στο σεμινάριο F&B Cost Control, κάθε εργαζόμενος στην εστίαση θα μπορέσει να κατανοήσει τον καίριο ρόλο της διοίκησης στην διαχείριση του κόστους.
Το 2-ήμερο αυτό σεμινάριο εισάγει τους διδασκόμενους στην αποτίμηση και την κοστολόγηση των αποθεμάτων και ιδιαίτερα των βιομηχανικών προϊόντων και παρουσιάζει τις μεθόδους και τις τεχνικές αποτίμησης και κοστολόγησης των βιομηχανικών προϊόντων ώστε να είναι σε θέση να εκτιμήσουν το κόστος των υπό ανάπτυξη προϊόντων ή των make to order, να εκτιμούν την αξία των αποθεμάτων των αποθηκών τους και να καθορίζουν ελάχιστες τιμές πώλησης σε προσφορές.
Το διαδικτυακό αυτό σεμινάριο απευθύνεται σε εταιρείες που θέλουν να θέσουν τις βάσεις για την ενσωμάτωση καινοτόμων και κυκλικών προσεγγίσεων στις δραστηριότητες τους, να προσελκύσουν τους κατάλληλους συνεργάτες και να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προσδοκίες της αγοράς και των επενδυτών με γνώμονα τη μετάβαση στην κυκλική οικονομία.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μας επιτρέπουν επίσης να αναλύουμε τη συμπεριφορά των χρηστών προκειμένου να βελτιώνουμε συνεχώς τον ιστότοπο για εσάς.