Σεμινάριο Social Media & Internet Marketing

HellasNetworkComputingΠεριλαμβάνει Πλήρη Εκμάθηση στις Σύγχρονες Εφαρμογές Internet: Δημιουργία και Επαγγελματική χρήση Facebook, Twitter, Δημιουργία Blog, Email, You Tube, Διαφήμιση & Προβολή στο Internet, Image Edit, Google Adwords & Analytics.

Δημιουργία Blog και Διαχείριση Λογαριασμού Email.
Μάθετε τα πάντα για τα Blogs, το GMAIL, τον δημοφιλέστερο Emailer όλων των εποχών. Αποκτήσετε το δικό σας Blog και λογαριασμό email, επικοινωνήστε με τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους φίλους σας. Προβάλλετε κείμενα και μηνύματα, στείλτε αρχεία, φωτογραφίες και video. Διαχειριστείτε σωστά τα emails και τις επαφές σας.

Διαχείριση Facebook.
Το Facebook αποτελεί το δημοφιλέστερο social portal (κοινωνικό ιστοχώρο). Δημιουργείστε τον επαγγελματικό ή προσωπικό σας χώρο. Δημοσιεύστε προσφορές, εκδηλώσεις, απόψεις, φωτογραφίες, video κλπ. Μάθετε να δημιουργείτε ομάδες και σελίδες για την επιχείρηση, το σωματείο, το σύλλογο...

Διαχείριση και Προβολή Video με το Youtube.
Η μεγαλύτερη δωρεάν βιβλιοθήκη video στον κόσμο είναι το youtube. Δημιουργήστε το δικό σας κανάλι, "ανεβάστε" τα δικά σας videos, ταξινομήστε και μεταμορφώστε τα αγαπημένα σας video, προβάλλετε την επιχείρησή σας με διαφημιστικά videosπου θα φιλοξενηθούν στο youtube και την ιστοσελίδα σας.

Μαζική Αποστολή SMS σε κινητά και Email.
Η προβολή των εκδηλώσεων, των προσφορών, των προσκλήσεων, με σύγχρονα μέσα, είναι οικονομική και αποτελεσματική. Μάθετε να στέλνετε μαζικά SMS και Emails σε πελάτες, υποψήφιους πελάτες και φίλους. Θα κερδίσετε πολύ χρόνο και χρήματα.

Προβολή - Διαφήμιση σε Google και Facebook.
Η καλύτερη σχέση κόστους / απόδοσης στις ηλικίες 18-35 ανάμεσα σε όλα τα μέσα διαφήμισης είναι το internet. Μάθετε πώς να διαφημίζεστε σωστά και αποτελεσματικά στο Google και το Facebook. Ακόμη μάθετε πώς θα κερδίζετε χρήματα από τις διαφημίσεις στο internet, μέσω της δικής σας σελίδας. Ασχοληθείτε επαγγελματικά με το μεγαλύτερο διαφημιστικό μέσο.

Επεξεργασία Εικόνας & Digital Marketing.
Η προβολή εικόνων συμβάλει αποτελεσματικά στην εμφάνιση του internet site. Μάθετε να επεξεργάζεστε εικόνες, να αλλάζετε τα μεγέθη, να αφαιρείτε τα "κόκκινα μάτια", να αλλάζετε χρώματα, την φωτεινότητα, την αντίθεση, να συνθέτετε εικόνες, να διορθώνετε λάθη κλπ.

Διάρκεια: 30 ώρες

Ώρες Διεξαγωγής Σεμιναρίου:
Καθημερινά: 10.00-13.00, ή 13.00-16.00, ή 16.00-19.00, ή 19.00-22.00
Σάββατο: 10.00-14.00

Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου, σας προσφέρουμε επιπλέον:
• Βεβαίωση Παρακολούθησης ΚΔΒΜ1 (με την Πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ)
• Απεριόριστη Πρακτική Εξάσκηση και Internet
• Προώθηση Βιογραφικού σε Ελληνικές & Πολυεθνικές Επιχειρήσεις.

Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει και αποκτήστε και εσείς τις γνώσεις που απέκτησαν σε εμάς χιλιάδες άνθρωποι που μας εμπιστεύθηκαν από το 1992 έως σήμερα...  

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 12-11-2019 00:00
Λήξη 31-12-2019 00:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου €395.00
Διοργανωτής Hellas Network Co - Business Training & Education
Τόπος διεξαγωγής Hellas Network Co.
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas