Certificate in Digital Marketing

HAU12oς κύκλος: 3 Μαϊου - 16 Ιουλίου 2019, 130 ώρες in class, 25+ ώρες e-learning

To πρόγραμμα Certificate in Digital Marketing είναι ένας εντατικός κύκλος σπουδών 155+ ωρών για αυτούς που επιθυμούν να εργαστούν στο χώρο του digital marketing ή εργάζονται ήδη σε θέσεις marketing και θέλουν να εμπλουτίσουν και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους ως digital marketers.

Στόχος μας είναι να ξεκινήσετε άμεσα να εργάζεστε στο χώρο ή να προωθήσετε τη δική σας επιχείρηση στο διαδίκτυο.

Το πρόγραμμα αποτελεί βασικό μέρoς της προετοιμασίας για τις διεθνείς πιστοποιήσεις OMCATM & OMCP® του φορέα πιστοποίησης Online Marketing Certified Professionals. Περιλαμβάνει επίσης 1 μήνα πρόσβαση στο e-learning course OMCA Foundation, προσφέροντας συνολικά 155+ εκπαίδευσης στο Digital Marketing.

Οι Εισηγητές μας
Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με επαγγελματίες της αγοράς που εκπροσωπούν πρωτοπόρα digital agencies, εκδοτικούς οίκους που δραστηριοποιούνται δυναμικά στο internet, και εξειδικευμένους συμβούλους στο χώρο του digital marketing και του internet.
Οι συνεργάτες εκτός από την εμπειρία τους προσφέρουν και ευκαιρίες δικτύωσης.

Σε ποιους απευθύνεται

  • Στελέχη κατεύθυνσης Marketing, Digital Media, ΜΜΕ και πωλήσεων που χρειάζεται να μάθουν βασικά εργαλεία προώθησης τα οποία βοηθούν τις πωλήσεις και την προβολή επιχειρήσεων στο διαδίκτυο.
  • Επιχειρηματίες οι οποίοι χρειάζεται να ελέγξουν και να αξιολογήσουν τις υπηρεσίες digital marketing της επιχείρησής τους που έχουν αναθέσει σε τρίτους.
  • Όσοι θέλουν να προετοιμασθούν για τις διεθνείς πιστοποιήσεις OMCA® & OMCP® του φορέα πιστοποίησης Online Marketing Certified Professionals.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 03-05-2019 18:30
Λήξη 16-07-2019 21:30
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής Ελληνοαμερικανική Ένωση
Τόπος διεξαγωγής Ελληνοαμερικανική Ένωση
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas