Πλήρες Elearning SEO Course, WordPress Website Development, WooCommerce και Monetization Certificate

ChannelDoublerΕίναι το course που χρειάζεται κάθε ένας που ξεκινά με ένα website οποιασδήποτε μορφής. Χωρίς αυτό το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πεταχτούν χρήματα και χρόνος σε πειράματα, λάθη και μήνες ή χρόνια διόρθωσης αυτών. Πρώτα ξεκινά κανείς με ότι χρειάζεται για ένα σωστό website και μετά κάνει το marketing για αυτό. Η τεχνολογία υπάρχει και είναι διαθέσιμη. Εμείς την εξηγούμε βήμα-βήμα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε οποιονδήποτε και οπουδήποτε βρίσκεται και θέλει να μάθει βήμα-βήμα από το μηδέν (δεν χρειάζεται καμμία τεχνική γνώση, ούτε στη διάρκεια του course) πώς να:
• Φτιάχνει ένα πλήρες γρήγορο WordPress 100% SEO website
• Να μάθει πώς να διαλέγει/αξιολογεί hosting και theme και πώς να τα κάνει optimize, μέχρι και πώς να επιλέγει domain
• Να μάθει πως χειριζόμαστε τα διαθέσιμα online εργαλεία (paid και free) για SEO και optimization
• Να μάθει να στήνει σωστά όλα τα βασικά εργαλεία που χρειάζεται οποιοδήποτε website (security, firewall, metrics, speed, seo, κ.α.)
• Να μάθει να κάνει πλήρες On-Page SEO keywords analysis (όλα τα βήματα δείχνονται)
• Να γράφει SEO περιεχόμενο (όλα τα βήματα δείχνονται)
• Να στήνει WooCommerce eshop
• Να κάνει Monetization περιεχομένου
• Να ολοκληρώσει με ένα 100% σωστό SEO website ή eshop

Το Course αφορά bloggers, content marketers, web developers και designers, startuppers, entrepreneurs, upcoming SEO professionals. Αφορά όλους όσους θέλουν να ξεκινήσουν μία online επιχείρηση μόνοι τους ή με ομάδα. Αφορά όσες επιχειρήσεις ή μεμονωμένους επαγγελματίες θέλουν να ξέρουν τι πρέπει να απαιτήσουν από παρόχους υπηρεσιών.

Για τη διάρκεια του Course και για να είναι σωστά ολοκληρωμένο δίνεται δωρεάν hosting του website που θα στήσει ο εκπαιδευόμενος. Στη συνέχεια μπορεί να το μεταφέρει σε όποιον τελικό hosting provider επιθυμεί.

Μέρος των παροχών είναι και το πλήρες manual χρήστη WordPress. Αυτό δεν είναι ένα απλό manual από το Help του WP, αλλά ένα εκτενές, ειδικά φτιαγμένο για admin και plain users με εικόνες και βήματα για τη διαχείριση του WP ως non-developer.

Η πλήρης και εκτενής ανάλυση των παροχών παρουσιάζεται στο: https://elearning.channeldoubler.co.uk/wordpress-seo-course-online/

Τρόποι διεξαγωγής
To Course δίνεται είτε σε μορφή self-paced (το κάνετε μόνοι σας στο χρόνο που εσείς ορίζετε) ή σε μορφή Live Class (με προκαθορισμένες ώρες και ημέρες μαθημάτων με Live Trainer).
Όλες οι απορίες λύνονται σε προκαθορισμένες εβδομαδιαίες συναντήσεις για όλα τα θέματα που αφορούν το Course.

Γλώσσα διεξαγωγής
• Self-paced courses: Είναι στα Αγγλικά. Αυτό διότι όλα τα σωστά και σοβαρά εργαλεία για SEO έχουν interface στα Αγγλικά. To course support μπορεί να είναι Ελληνικά ή/και Αγγλικά.
• Live Classes Courses: Είναι στα Αγγλικά εκτός και εάν η τάξη αποτελείται μόνο από Έλληνες/Ελληνίδες, οπότε γίνεται στα Ελληνικά. Πάλι, τα SEO εργαλεία και το Interface τους είναι στα Αγγλικά.

Εισηγητής
Επικεφαλής της ομάδας δημιουργίας των Courses (υπάρχει και ξεχωριστό για Content Marketing Traffic, Ranking και Awareness) είναι ο Χρήστος Βασιλόπουλος, επικεφαλής Digital Marketing της ChannelDoubler. Η επιχείρηση παρέχει αυστηρά και μόνο, υπηρεσίες DM από το 2007. Για περισσότερες πληροφορίες, το εταιρικό website είναι εδώ.

Το σεμινάριο είναι διαθέσιμο συνεχώς και οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης είναι ενδεικτικές.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 18-12-2020 00:00
Λήξη 21-06-2021 00:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής ChannelDoubler
Εισηγητής Χρήστος Βασιλόπουλος
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas