Πλήρες Content Marketing Course και Certificate για Ranking, Traffic, Awareness

ChannelDoublerΓια όσους θέλουν να μάθουν να οργανώσουν μία πλήρη στρατηγική για να ανέβουν στις μηχανές αναζητήσης με Organic τρόπο και χωρίς πληρωμένη διαφήμιση, αυτό είναι το Course που χρειάζονται. Βήμα-βήμα εξηγούνται και δείχονται τα πάντα για το Content Marketing και όλους τους τρόπους ανάλυσης δεδομένων, εκπόνηση στρατηγικής, μετρήσεων αποτελέσματος ανά βήμα και κανάλι.

Το Course αφορά bloggers, content marketers, web developers και designers, startuppers, entrepreneurs, upcoming SEO professionals. Αφορά όλους όσους θέλουν να ξεκινήσουν μία online επιχείρηση μόνοι τους ή με ομάδα. Αφορά όσες επιχειρήσεις ή μεμονωμένους επαγγελματίες θέλουν να ξέρουν τι πρέπει να απαιτήσουν από παρόχους υπηρεσιών.

Οι λεπτομέρειες όλες του εκτενούς αυτού Content Marketing course είναι εδώ.

Δεν χρειάζονται web development γνώσεις.
Ιδανικό είναι να έχετε ένα website ώστε άμεσα να εφαρμόσετε κάθε βήμα του course.

Εάν δεν έχετε τότε προτείνουμε μαζί με αυτό το course να πάρετε και το WordPress SEO course. Και τα 2 μαζί δίνονται σε ειδική Bundle τιμή. Αυτά τα 2 είναι το πλήρες On-Page και Off-Page SEO και Content Marketing που χρειάζεστε. Όπως και να έχει χρειάζεστε ένα σωστό website ή/και να διορθώσετε αυτό που έχετε.

Για τη διάρκεια του Course και για να είναι σωστά ολοκληρωμένο δίνεται δωρεάν hosting του website που θα στήσει ο εκπαιδευόμενος. Στη συνέχεια μπορεί να το μεταφέρει σε όποιον τελικό hosting provider επιθυμεί.

Μέρος των παροχών είναι και το πλήρες manual χρήστη WordPress. Αυτό δεν είναι ένα απλό manual από το Help του WP, αλλά ένα εκτενές, ειδικά φτιαγμένο για admin και plain users με εικόνες και βήματα για τη διαχείριση του WP ως non-developer.

Η πλήρης και εκτενής ανάλυση των παροχών παρουσιάζεται στο: https://elearning.channeldoubler.co.uk/online-content-marketing-course

Τρόποι διεξαγωγής
To Course δίνεται σε μορφή Live Class στην παρούσια στιγμή και εντός του έτους θα ανοίξει και το Self-Paced. Λόγω της ιδιαιτερότητάς του, προτείνουμε ανεπιφύλακτα την επιλογή του Live Class.
Όλες οι απορίες λύνονται σε προκαθορισμένες εβδομαδιαίες συναντήσεις για όλα τα θέματα που αφορούν το Course.

Γλώσσα διεξαγωγής
• Live Classes Course: Είναι στα Αγγλικά εκτός και εάν η τάξη αποτελείται μόνο από Έλληνες/Ελληνίδες, οπότε γίνεται στα Ελληνικά. Πάλι, τα ειδικά C.M. SEO εργαλεία και το Interface τους είναι στα Αγγλικά (πλην εξαιρέσεων).
• Self-paced courses: Είναι στα Αγγλικά. Αυτό διότι όλα τα σωστά και σοβαρά εργαλεία για SEO έχουν interface στα Αγγλικά. To course support μπορεί να είναι Ελληνικά ή/και Αγγλικά.

Εισηγητής
Επικεφαλής της ομάδας δημιουργίας των Courses είναι ο Χρήστος Βασιλόπουλος, επικεφαλής Digital Marketing της ChannelDoubler. Η επιχείρηση παρέχει αυστηρά και μόνο, υπηρεσίες DM από το 2007. Για περισσότερες πληροφορίες, το εταιρικό website είναι εδώ.

Το σεμινάριο είναι διαθέσιμο συνεχώς και οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης είναι ενδεικτικές.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 26-11-2020 00:00
Λήξη 26-05-2021 00:00
Χωρητικότητα 20
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής ChannelDoubler
Εισηγητής Χρήστος Βασιλόπουλος
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas