Personal Branding

TUV Hellas newΟ σύγχρονος τρόπος για να επικοινωνήσετε σε όλους, Ποιοι είστε, Τι γνωρίζετε, Τι θέλετε, Ποια ταλέντα έχετε, Ποιες δεξιότητες διαθέτετε, Τι σας ξεχωρίζει.

Μεθοδολογία για να προάγετε το επαγγελματικό σας όνομα και τη φήμη σας.

Αναπτύσσονται τεχνικές δημιουργίας ξεχωριστής ταυτότητας και ενίσχυσης της διαφορετικότητας σας.

Πρακτικά και εφαρμόσιμα μυστικά και τακτικές για να αναπτύξετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να αυτοπροβάλλεστε έξυπνα, σωστά και επαγγελματικά.Είναι η συνολική εικόνα και όχι μόνο η αυτοπροβολή στα Social Media. Πετυχημένος είναι αυτός που γνωρίζει πώς να επικοινωνεί καλύτερα και γρηγορότερα τις γνώσεις, τα ταλέντα, τις δεξιότητες και την διαφορετικότητα του.

Απευθύνεται σε
Σε όλους όσους επιθυμούν επιδέξια να προβάλλουν, να προάγουν, να ξεχωρίσουν, να αναπτύξουν και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τα δυνατά τους σημεία, έτσι ώστε να εξελίξουν στο μέγιστο την καριέρα τους ή/και την επιχείρηση τους: Επιχειρηματίες, μηχανικούς, ελεύθερους επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων. Μπορείς να το διαμορφώσεις ή να αφήσεις να το κάνουν οι άλλοι

Σκοπός

  • Να επικοινωνείτε αποτελεσματικότερα, αποδοτικότερα και γρηγορότερα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, τις δεξιότητες σας, την εμπειρία σας και τα προσόντα σας
  • Να σχεδιάζετε και να υλοποιείτε ένα ολοκληρωμένο, μοντέρνο και εφαρμόσιμο μάρκετινγκ του εαυτού σας, που να ανταποκρίνεται στους στόχους σας.

Εισηγητές: Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Βεβαίωση Παρακολούθησης TUV HELLAS

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 21-06-2022 10:00
Λήξη 21-06-2022 15:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Εισηγητής Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas