Ποιοτικό Service Πελατών

AptΤο σεμινάριο υλοποιείται ηλεκτρονικά μέσω ειδικής web - πλατφόρμας, που έχει την δυνατότητα πλήρους Διαδραστικότητας (Interaction), πρόσωπο προς πρόσωπο επικοινωνίας, αμφίδρομης υποβολής ερωτήσεων και αλληλεπίδρασης μεταξύ των συμμετεχόντων, σαν να βρίσκονται σε εκπαιδευτική αίθουσα.

Η Διαχείριση των σχέσεων με τους Πελάτες, η παροχή αξιόπιστου και ποιοτικού Service, η εύκολη και συστηματική επικοινωνία μαζί τους και η διατήρηση στοιχειωδών κοινωνικών σχέσεων, συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη Πωλήσεων στον Πελάτη και καταλήγουν στη δημιουργία σχέσεων αφοσίωσης (Customer Loyalty).

Εστιαζόμαστε στον εργαζόμενο της Α’ Γραμμής που αντιπροσωπεύει την Εταιρεία στον Πελάτη και έρχεται σε επαφή μαζί του και στις «στιγμές της αλήθειας» όπως αυτές εκφράζονται σε κάθε είδους επαφή του Πελάτη με την Εταιρεία.

Θα διασαφηνισθεί επίσης πως το ποιοτικό Service συμβάλλει στη διαμόρφωση του επιθυμητού Brand.

Εισηγητές:

Σπύρος Τριβόλης, Έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρία σε θέματα εκπαίδευσης και ειδικά σε θέματα customer service, έχοντας διατελέσει επικεφαλής για την Ελλάδα και Κύπρο διεθνών δικτύων Εταιρειών εκπαίδευσης. Στην περίοδο αυτή σχεδίασε και επέβλεψε την εκτέλεση εκπαιδευτικών και συμβουλευτικών εργασιών για μεγάλες Ελληνικές Εταιρείες και Οργανισμούς. Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων και Πρόεδρος του ΙΜΑΔ (Ινστιτούτο Management Ανθρωπίνου Δυναμικού) και είναι μέλος του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Είναι κάτοχος ΜΑ Economics, University of Warwick και BA Politics Universita degli Studi di Pavia όπου διετέλεσε και μεταπτυχιακός ερευνητής.

Περιλαμβάνονται 

  • Εγχειρίδιο του σεμιναρίου "Customer Relationship Management"
  • Σημειώσεις του σεμιναρίου "Ποιοτικό Service Πελατών"
  • Εργαλεία σε μορφή Excel:
  • Κατηγοριοποίησης Πελατών (ABCD Analysis με πολλαπλά κριτήρια)
  • Προγραμματισμού – Απολογισμού Επισκέψεων και Αυτόματης Παραγωγής Δεικτών
  • Αξιολόγησης Ανταγωνισμού
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης
  • Κωδικοί πρόσβασης στην ιστοσελίδα της APTraining για λήψη του υλικού του σεμιναρίου

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 30-06-2022 09:30
Λήξη 30-06-2022 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής APT
Εισηγητής Σπύρος Τριβόλης
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas