Πετύχετε, επικοινωνώντας αποτελεσματικά

AKTrainingΤο πιο σημαντικό στην επικοινωνία είναι να ακούς αυτό που δεν λέγεται. - Peter Drucker

Η αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας σε κάθε βήμα της ζωής.

Η επικοινωνία είναι μία ρευστή, συνεχής, δυναμική διαδικασία. Είναι τρέχουσα, μη αναστρέψιμη και μη επαναλαμβανόμενη. Όταν λάβει χώρα μία επικοινωνία είναι μόνιμη.

Αποτελεί το εργαλείο επηρεασμού της συμπεριφοράς των ανθρώπων και το σημαντικότερο στοιχείο στην διαδικασία της διαπραγμάτευσης.

Το σεμινάριο, με έναν συνδυασμό της θεωρίας με την πράξη μέσα από διαδραστικές ασκήσεις (role play), θα δώσει στους συμμετέχοντες την δυνατότητα να αναγνωρίσουν την δυναμική των τεχνικών για αποτελεσματική επικοινωνία και να μετατρέψουν την αποκτηθείσα γνώση σε πραγματική ικανότητα.

Ένας πρώην διαπραγματευτής κρίσεων θα σας διδάξει την τέχνη της επικοινωνίας, μέσω της οποίας παίρνουν τον έλεγχο σε ακραίες, ασταθείς και επικίνδυνες καταστάσεις και δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα, ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε όμοια, στην προσωπική και επαγγελματική ζωή σας.

Δυνατότητα παρακολούθησης έχουν ελεύθεροι επαγγελματίες, δικηγόροι, εκπαιδευτικοί, στρατιωτικοί, αστυνομικοί, στελέχη επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, στελέχη πωλήσεων, γονείς και όσοι ενδιαφέρονται να αναπτύξουν - βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες.

Εισηγητής: Ανδρέας Κωνσταντακόπουλος

Τόπος διεξαγωγής: Triaena Business Center, Μεσογείων 15, Αμπελόκηποι, Αθήνα

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 20-04-2024 09:00
Λήξη 20-04-2024 16:00
Χωρητικότητα 20
Λήξη εγγραφών 14-04-2024
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής AKtraining
Εισηγητής Ανδρέας Κωνσταντακόπουλος
Τόπος διεξαγωγής Triaena Business Center
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas