Εμπορικές Εταιρείες

PaPei

ΣΚΟΠΟΣ
Το σεμινάριο με θέμα “Εμπορικές Εταιρείες” έχει ως σκοπό την απόκτηση σφαιρικής γνώσης σχετικά με όλες τις μορφές εταιρειών.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε δικηγόρους, ασκούμενους δικηγόρους, λογιστές, συμβολαιογράφους, πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ και αποφοίτους ΙΕΚ λογιστικής, που επιθυμούν να αποκτήσουν συνδυαστική γνώση σχετικά με όλους τους τύπους των εμπορικών εταιρειών και να έχουν τη δυνατότητα να προτείνουν τον καταλληλότερο τύπο εταιρείας.

Το σεμινάριο απευθύνεται επίσης σε όσους επιθυμούν να συστήσουν μια νεοφυή εταιρεία (startup), καθώς επίσης και σε εταίρους, διαχειριστές και στελέχη επιχειρήσεων, οι οποίοι θέλουν να γνωρίσουν ποιος είναι ο καταλληλότερος τύπος εταιρείας για την επιχειρηματική τους δραστηριότητά.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Αντικείμενο του μαθήματος είναι τα θέματα της ίδρυσης, λειτουργίας, λύσης και εκκαθάρισης και μετασχηματισμών της Ανώνυμης Εταιρείας, της Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης, της Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας, της Ομόρρυθμης, Eτερόρρυθμης και Aφανούς εταιρείας.

Θα διδαχτούν επίσης θέματα φορολογίας εταιρειών, καθώς επίσης και τι πρέπει να προσέχει κανείς πριν και αφού συνεταιριστεί.

Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Σεμιναρίου: Θεμιστοκλής Π. Χατζηιωάννου, Δικηγόρος

Οι ώρες έναρξης και λήξης μπορούν να τροποποιηθούν.

Δείτε το εισαγωγικό video του σεμιναρίου https://youtu.be/aZ2ouO4l3TI

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 29-05-2017 00:00
Λήξη 29-08-2017 00:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Λήξη εγγραφών 26-05-2017
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής Πανεπιστήμιο Πειραιώς
Εισηγητής Θεμιστοκλής Π. Χατζηιωάννου
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas