COACHING ΜΕ ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

TQMnewΗ σύγχρονη Μεθοδολογία του Coaching στη Διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού έρχεται να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στο Management που επικεντρώνεται στην Ανάπτυξη των Δεξιοτήτων του Προσωπικού και κατ' επέκταση στην ενδυνάμωση της Ομάδας.

Πρόκειται για μια νέα οπτική στο Management όπου ο Manager συμμετέχει στην Ομάδα ενδυναμώνοντας τα μέλη και βοηθώντας τα να απελευθερώσουν το Δυναμικό τους, ενώ παράλληλα τα υποστηρίζει να μάθουν και να αναπτύξουν νέες Δεξιότητες. Εντοπίζει τις ανάγκες, τα ταλέντα και τους περιορισμούς τους για να μπορέσει ουσιαστικά να τα βοηθήσει να αποδώσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, αλλά και να αναπτυχθούν σε προσωπικό επίπεδο.

Με το σεμινάριο αυτό, προσφέρουμε στην Ελληνική Αγορά με πρακτικό και άμεσο τρόπο, μέσα από Βιωματικές Ασκήσεις, τα στοιχεία της Μεθοδολογίας του Coaching, ώστε οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν στην πράξη την Έννοια, τη Χρησιμότητα και τα Οφέλη του Coaching. Με τον τρόπο αυτό οι Managers θα μπορέσουν να αναπτύξουν το Προσωπικό τους ξεκλειδώνοντας τις δυνατότητές τους και άρα μεγιστοποιώντας την Απόδοση της Ομάδας.

Παράλληλα, θα παρουσιαστεί το πώς μπορεί το Coaching να συμβάλει ουσιαστικά στη Διαχείριση των Αλλαγών στο Εργασιακό Περιβάλλον, στην Ανάπτυξη θετικότητας, καθώς και στην Βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ των μελών της Ομάδας με αποτέλεσμα τη Μείωση και την αποτελεσματική Διαχείριση των Συγκρούσεων.

Η Εφαρμογή των τεχνικών του Coaching από τους συμμετέχοντες, μέσω Role Playing, θα τους παρακινήσει να τις εφαρμόσουν άμεσα στην πράξη και να κινητοποιήσουν με νέους τρόπους τα μέλη της Ομάδας τους.

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το σεμινάριο απευθύνεται στους Γενικούς Διευθυντές, στα Στελέχη του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, στους Διευθυντές όλων των τμημάτων, καθώς και σε όλα τα Στελέχη που ασκούν Διοίκηση.

ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
Το σεμινάριο θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να:

  • Κατανοήσουν την Έννοια, τη Χρησιμότητα και τα Οφέλη του Coaching
  • Αναπτύξουν τις Δεξιότητες του Coach
  • Επικοινωνούν αποτελεσματικότερα με τους συνεργάτες τους
  • Απελευθερώνουν το δικό τους Δυναμικό, αλλά και των συνεργατών τους
  • Δημιουργούν ένα θετικότερο κλίμα στην Ομάδα τους, αλλά και κατ’ επέκταση στο Χώρο της Εργασίας τους
  • Διαχειρίζονται αποτελεσματικότερα τις Συγκρούσεις
  • Δημιουργούν Αλλαγές ή να διαχειρίζονται καλύτερα τις Αλλαγές στο Εργασιακό τους Περιβάλλον
  • Μεγιστοποιούν την Απόδοση των Ατόμων και των Ομάδων που διοικούν
  • Εμπνέουν τα μέλη της Ομάδας τους

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Γεωργίου Ελισάβετ, Γεωργίου Ελισάβετ, Εργασιακή Ψυχολόγος MSc - Ψυχοθεραπεύτρια. Διαθέτει άνω των 15 ετών εμπειρία ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα διαχείρισης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού. Εξειδικεύεται στη διαχείριση επαγγελματικών και προσωπικών κρίσεων και μεταβάσεων καθώς και στη διαχείριση άγχους. Είναι σύμβουλος, εκπαιδεύτρια, coach και μέντωρ σε Επιχειρήσεις και Οργανισμούς δουλεύοντας με εργαζόμενους από όλα τα ιεραρχικά επίπεδα. Διαθέτει πλούσια εμπειρία ως εισηγήτρια σεμιναρίων σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού και ιδιαίτερα σε θέματα σχετικά με επικοινωνία, διαχείριση άγχους, παρακίνηση, ενδυνάμωση και αξιολόγηση απόδοσής.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Σημειώσεις του Σεμιναρίου "Coaching με Βιωματικές Ασκήσεις"
  • Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης Δεξιοτήτων του Coach
  • Εργαλείο Ανάπτυξης Πλάνου Βελτίωσης του Προσωπικού
  • Η παρουσίαση του σεμιναρίου, σε ηλεκτρονική μορφή
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης
  • Κωδικοί πρόσβασης στην ιστοσελίδα μας για την λήψη του υλικού του σεμιναρίου

Κόστος Συμμετοχής: 450 Ευρώ

Έκπτωση 20% στη 2η συμμετοχή και κάθε επόμενη.

Το κόστος του σεμιναρίου μπορεί να καλυφθεί μέσω Ο.Α.Ε.Δ. και του προγράμματος ΛΑΕΚ 0,24%. Η εταιρεία μας μπορεί να σας βοηθήσει στη διαδικασία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης.
Καταληκτική ημερομηνία: Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Περισσότερα μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 05-06-2018 09:30
Λήξη 05-06-2018 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €450.00
Διοργανωτής TQM
Εισηγητής Γεωργίου Ελισάβετ
Τόπος διεξαγωγής Ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas