Lean Six Sigma Yellow Belt

GreeceLeanSixSigmaTo σεμινάριο πιστοποίησης Lean Six Sigma Yellow belt απευθύνεται:
Σε Στελέχη Επιχειρήσεων, Διευθυντές Ποιότητας, Διαχειριστές έργων ή σε όποιον ενδιαφέρεται για την βελτίωση των εσωτερικών διαδικασιών και δραστηριοτήτων της επιχείρησης, που επιδρούν στην ποιότητα, στο κόστος και στην ικανοποίηση των πελατών.

Περιγραφή προγράμματος και στόχοι
Το Lean Six sigma είναι ένα σύστημα επιχειρηματικής βελτιστοποίησης και εταιρικής διοίκησης που έχει εφαρμογή σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους, σε οποιαδήποτε μεγέθους επιχείρηση και σε οποιοδήποτε τμήμα.
Η μεθοδολογία Six Sigma (6σ) είναι ένας δομημένος τρόπος προσέγγισης για τη μείωση των ελαττωματικών προϊόντων και υπηρεσιών, τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών και τη μείωση του κόστους. Χρησιμοποιεί μια σειρά από δοκιμασμένα και μοντέρνα εργαλεία από το χώρο του TQM (Total Quality Management), της Στατιστικής και του Lean Management. Εφαρμόζεται για πάνω από δύο δεκαετίες σε εταιρείες (βιομηχανικές και παροχής υπηρεσιών) που θεωρούνται ηγέτιδες στο χώρο τους, με θεαματικά αποτελέσματα.

Ο στόχος του πενθήμερου σεμιναρίου είναι να παρουσιαστεί στους συμμετέχοντες τη μεθοδολογία προσέγγισης DMAIC και τα επιμέρους εργαλεία μέσα από ένα μείγμα παρουσιάσεων πρακτικών ασκήσεων και cases studies.

Ημέρα 1 & 2 Define Phase – Αναγνώριση και Καθορισμός προβλήματος
Χαρακτηριστικά μεθοδολογίας 6 σίγμα, ευθύνες και ρόλοι της διοίκησης, κουλτούρα εταιρείας, υλοποίηση μεθοδολογίας και τρόπος επιλογής σωστών προγραμμάτων βελτίωσης.

Ημέρα 3  Lean fundamentals (5s & 8 wastes) – Λιτή Παραγωγή
Τι είναι η Λιτή παραγωγή, αξία και απώλειες, ανάδειξη απωλειών στην παραγωγή, η μεθοδολογία VSM, μειώνοντας τις απώλειες, παρουσίαση εργαλείων

Ημέρα 4  Measure phase – Μέτρηση
Σχεδίαση και μέτρηση της απόδοσης σε σχέση με τις απαιτήσεις του πελάτη. Ανάπτυξη της  βασικής γραμμής των μέτρων μέτρησης των ατελειών και αναγνώριση των ευκαιριών βελτίωσης and,

Hμέρα 5 – Control phase – Έλεγχος
Στατιστικός έλεγχος, παρουσίαση στατιστικών εργαλείων για την τεκμηρίωση της βελτίωσης, καθιέρωση μέτρων της διεργασίας, δημιουργία ενός σχεδίου διαχείρισης και ελέγχου της διεργασίας.

Οι συμμετέχοντες  του σεμιναρίου Lean Six sigma Yellow belt έχουν την δυνατότητα μετά την λήξη του σεμιναρίου να δώσουν εξετάσεις (στα αγγλικά) μέσω του διεθνή φορέα πιστοποίησης IASSC για την απόκτηση του Six sigma Yellow belt certification. (level 1) με επιπλέον κόστος 200 Ευρώ.

Μπορεί να γίνει επιδότηση του προγράμματος επιμόρφωσης μέσω του πόρου ΛΑΕΚ ΟΑΕΔ 0,24%.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από 01/07/2018 έως 05/10/2018 και μόνον ηλεκτρονικά.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 900 Ευρώ. Υπάρχει η δυνατότητα τμηματικής πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας 2 δόσεων. Αποτυχία πληρωμής κάποιας δόσης συνεπάγεται τον εξ’ ολοκλήρου αποκλεισμό του εκπαιδευόμενου από το υπόλοιπο του προγράμματος.

Παρέχονται οι παρακάτω εκπτώσεις:
10% σε AΜΕΑ, άνεργους, πολύτεκνους, μέλη πολύτεκνης οικογένειας (4+) και σε ομαδικές εγγραφές (10+) (τελικό ποσό πληρωμής 810 Ευρώ)

Εισηγήτρια
Βικτώρια Τσολίδου – Lean Six Sigma Master Black Belt – IASSC Accredited training associate

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 05-11-2018 09:00
Λήξη 09-11-2018 17:00
Χωρητικότητα 12
Λήξη εγγραφών 05-10-2018
Τιμή ατόμου €900.00
Διοργανωτής Greece Lean Six Sigma
Εισηγητής Βικτώρια Τσολίδου
Τόπος διεξαγωγής Galaxy Hotel
Πόλη Ηράκλειο
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas