Λιτή διαχείριση για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

GreeceLeanSixSigma

ΣΚΟΠΟΣ
Σκοπός του προγράμματος είναι οι εκπαιδευόμενοι να γνωρίσουν μέσα από ένα έντονο διαδραστικό εργαστήρι τη φιλοσοφία και τα εργαλεία της Λιτής Διαχείρισης με στόχο την βελτιστοποίηση των εσωτερικών τους διεργασιών και της συνολικής εικόνας της μονάδας τους στον πελάτη.

H εφαρμογή των βελτιώσεων αρχίζει αμέσως μόλις οι συμμετέχοντες ολοκληρώσουν το workshop. Δεν υπάρχει τίποτα θεωρητικό ή υποθετικό, υλοποιείται μια πραγματική αλλαγή.

To εργαστήριο είναι μια πρακτική επιλογή ανάμεσα σε επιτυχημένες εταιρίες του ξενοδοχειακού τομέα, με αποδεδειγμένη τη μείωση των αποβλήτων, την αύξηση της αποδοτικότητας, την εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς και την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών.

Lean: Lean είναι η διαδικασία περιορισμού της άσκοπης προσπάθειας (waste) με σκοπό τη δημιουργία αξίας (value) για όλους τους συμμετόχους (stakeholders) μίας επιχείρησης

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το σεμινάριο απευθύνεται σε Διευθυντές, ιδιοκτήτες και διοικητικά στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων ή συγκροτημάτων όλων των μεγεθών και τύπων (καταφύγιο, ξενώνας, καταλύματα, δωμάτια, ξενοδοχείο κλπ) και σε όλα τα άτομα που εξυπηρετούν και διαχειρίζονται άμεσα ή έμμεσα πελάτες ξενοδοχειακών μονάδων ή συγκροτημάτων (τηλ. επισιτιστικά τμήματα, τμήμα υποδοχής και τμήμα ορόφων κλπ) και θα ήθελαν να έχουν μια πρώτη επαφή με την μεθοδολογία, τις προοπτικές εφαρμογής και τις δυνατότητες του Lean Six Sigma καθώς και τον τρόπο εφαρμογής του στην ελληνική ξενοδοχειακή επιχείρηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Ανάλυση του συνόλου των εργαλείων και μεθοδολογιών της Λιτής Διαχείρισης μέσω case studies σχετικών με τον τουρισμό που στοχεύει στη συνεχή μείωση όλων των απωλειών στην παραγωγή επιτυγχάνοντας μείωση κόστους παραγωγής, αύξηση απόδοσης και μικρότερους χρόνους εξυπηρέτησης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Μπορεί να γίνει επιδότηση του προγράμματος επιμόρφωσης μέσω του πόρου ΛΑΕΚ ΟΑΕΔ 0,24%.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από 01/07/2018 έως 25/10/2018 και μόνον ηλεκτρονικά.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 450 Ευρώ. Υπάρχει η δυνατότητα τμηματικής πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας 2 δόσεων. Αποτυχία πληρωμής κάποιας δόσης συνεπάγεται τον εξ’ ολοκλήρου αποκλεισμό του εκπαιδευόμενου από το υπόλοιπο του προγράμματος.

Παρέχονται οι παρακάτω εκπτώσεις:
10% σε AΜΕΑ, άνεργους, πολύτεκνους, μέλη πολύτεκνης οικογένειας (4+) και σε ομαδικές εγγραφές (10+)

Εισηγήτρια
Βικτώρια Τσολίδου – Lean Six Sigma Master Black Belt – IASSC Accredited training associate

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 27-11-2018 09:00
Λήξη 28-11-2018 17:00
Χωρητικότητα 12
Λήξη εγγραφών 25-10-2018
Τιμή ατόμου €450.00
Διοργανωτής Greece Lean Six Sigma
Εισηγητής Βικτώρια Τσολίδου
Τόπος διεξαγωγής Lazart Hotel
Πόλη Θεσσαλονίκη
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas