Soft Skills Academy 2018 - Athens

SoftSkillsAcademy

Το Soft Skills Academy αποτελεί ένα τετραήμερο σεμινάριο ανάπτυξης προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων (soft skills), το οποίο διοργανώνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από τον φοιτητικό, εθελοντικό οργανισμό EESTEC Τοπική Επιτροπή της Αθήνας.

Σε ποιούς απευθύνεται;
Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές και νέους απόφοιτους που επιθυμούν να αναπτυχθούν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία μάθησης

Τι θέλουμε να πετύχουμε;
Στόχος αυτής της δράσης είναι να προσφέρει σε φιλόδοξους φοιτητές μια μοναδική ευκαιρία να αναπτύξουν ικανότητες που δεν συμπεριλαμβάνονται στην τυπική εκπαίδευση, καθώς όλο και περισσότερο αυτά απαιτούνται από την αγορά εργασίας, ενώ ταυτόχρονα διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο και στην προσωπική εξέλιξη κάθε ανθρώπου.

Τι είναι τα soft skills;
Με τον όρο soft skills καλούμε τις δεξιότητες που δε σχετίζονται με τις τεχνικές γνώσεις του ατόμου (τα λεγόμενα hard skills).

Τα soft skills σχετίζονται με την προσωπικότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ατόμου που του επιτρέπουν να προσαρμόζεται και να συνεργάζεται αρμονικά και αποτελεσματικά με τον κοινωνικό του περίγυρο. Μερικά παραδείγματα είναι οι επικοινωνιακές δεξιότητες, οι ηγετικές δεξιότητες και η συναισθηματική νοημοσύνη.

Τόπος διεξαγωγής: New York College Athens

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 06-12-2018 10:00
Λήξη 09-12-2018 19:00
Χωρητικότητα 50
Λήξη εγγραφών 05-11-2018
Τιμή ατόμου Δωρεάν
Διοργανωτής EESTEC LC Athens
Τόπος διεξαγωγής New York College
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas