Logistics για την Ανώτερη Διοίκηση

Abpm(1)Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται αποκλειστικά στα στελέχη της Ανώτατης Διοίκησης και έχει σκοπό να αναδείξει την τεράστια συμβολή των σύγχρονων Logistics στην Ρευστότητα και την Κερδοφορία της Επιχείρησης.

Δεν περιέχει θεωρητικές Ενότητες παρά μόνον Workshop, όπου δίνονται απαντήσεις σε ζητήματα που μπορεί να είναι καθοριστικά για την ανταγωνιστικότητα της Επιχείρησης. Ενδεικτικός είναι ο κατωτέρω κατάλογος θεμάτων που θα συμπληρωθεί με άλλα ζητήματα που απασχολούν το Top Management. Πριν την υλοποίηση του Σεμιναρίου θα επικοινωνήσει ο Εισηγητής με τους συμμετέχοντες προκειμένου να καταγραφούν πρόσθετες κατηγορίες θεμάτων για τις περισσότερες από τις 20 ενότητες του σεμιναρίου. Επίσης, θα παρουσιαστούν Εργαλεία και θα γίνει αποτίμηση των Οικονομικών Επιπτώσεων τους στην Επιχείρηση.

Τι θα αποκομίσουν οι συμμετέχοντες

  • Αναγνώριση των δυνατοτήτων θεαματικής μείωσης Κόστους με αξιοποίηση των σύγχρονων Logistics
  • Εργαλεία για άμεση χρήση από τα στελέχη των Logistics
  • Θεματική μείωση των Αποθεμάτων με χρήση των Εργαλείων που θα δοθούν
  • Χρήση BATNA για Επιτυχημένες Διαπραγματεύσεις
  • Αξιοποίηση των πόρων στην Αποθήκη
  • Εξοικείωση με τους σημαντικότερους Δείκτες και Αναφορές των Logistics
  • 12μηνη υποστήριξη σε όλα τα ζητήματα του σεμιναρίου on line άνευ κόστους

Εισηγητής

Νικόλαος Ι. Μιχαλολιάκος, Διευθύνων Σύμβουλος, επί 20 χρόνια ανώτερο και ανώτατο Στέλεχος μεγάλων Διεθνών και Ελληνικών Επιχειρήσεων (MOTOR OIL, CIBA - GEIGYμε μεγάλη εμπειρία σε εκπαιδεύσεις και σε θέματα Παραγωγής & Εφοδιαστικής Αλυσίδας ως Διευθυντικό Στέλεχος Παραγωγής. Έχει διοικήσει συμβουλευτικά Έργα σε μεγάλες Διεθνείς και Ελληνικές Επιχειρήσεις όπως: Tosoh της Mitsubishi, Enel, Famar, Mefal Κύπρου, Bingo κλπ, για την Αξιολόγηση και Βελτίωση της Ποιότητας και της Αποδοτικότητας των Λειτουργιών των Προμηθειών και ευρύτερα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Αθανάσιος Μπίκος, Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης, απόφοιτος Ε.Μ.Π., διδάκτωρ από το University of Birmingham (U.K.), κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ από το πανεπιστήμιο Strathclyde (U.K.) εξειδικευμένος στο σχεδιασμό και μοντελοποίηση συστημάτων παραγωγής, συναρμολόγησης και Logistics με 15-ετή σχεδιαστική, διευθυντική και συμβουλευτική εμπειρία στο χώρο της διεθνούς Αυτοκινητοβιομηχανίας (όπου υλοποίησε Εφαρμογές Lean Manufacturing, Inbound and In-plant Material Flow Operations and Engineering Manager, Jaguar S-type launch, Castle Bromwich), Σύμβουλος προσομοίωσης νέου εργοστασίου Aston-Martin στο Geydon, Παν-ευρωπαϊκός Διευθυντής Σχεδιασμού και Εφαρμογής Συστημάτων Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Visteon Automotive), αλλά και στο χώρο FMCG στην Ελλάδα. Διαθέτει μακρά εμπειρία στην Εφαρμογή ολοκληρωμένων Συστημάτων λογισμικού ERP, WMS και CRM.

Περιλαμβάνονται

  • Σημειώσεις «Logistics για την Ανώτερη Διοίκηση»
  • Όλη η παρουσίαση του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή
  • Τα Εργαλεία που αναφέρονται παραπάνω
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης
  • Υποστήριξη επί 12 μήνες σε θέματα του σεμιναρίου

Κόστος Συμμετοχής: 480 ευρώ

Στη δεύτερη συμμετοχή παρέχεται έκπτωση 10%. Στην τρίτη και άνω συμμετοχή παρέχεται έκπτωση 20%.

Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών στον Ο.Α.Ε.Δ: Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Περισσότερα μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 22-05-2019 09:30
Λήξη 22-05-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής Abpm
Εισηγητής Νικόλαος Ι. Μιχαλολιάκος, Αθανάσιος Μπίκος
Τόπος διεξαγωγής Crowne Plaza Hotel
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas