LEAN MANUFACTURING

Ibcl

Το Lean Manufacturing (Λιτή Διαχείριση) είναι μια συστηματική προσέγγιση με την οποία προσδιορίζονται οι πάσης φύσεως σπατάλες και φύρες, σε όλη τη ροή των δραστηριοτήτων, με συνεχή βελτίωση από τον Σχεδιασμό και την Παραγωγή μέχρι την Παράδοση στον Πελάτη.

Δεν περιορίζεται μόνο στις Παραγωγικές δραστηριότητες αλλά και στις δραστηριότητες των Logistics: Αγορές, Αποθήκευση, Picking, Διανομές, Διαχείριση Αποθεμάτων περιλαμβάνοντας ως κρίσιμο σημείο αφετηρίας την ανάλυση της αξίας για τον Πελάτη της κάθε Ομάδας Προϊόντων.

Ο στόχος του Σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις γνώσεις, έτσι ώστε να αναγνωρίζουν τα βασικά Επιχειρησιακά Εργαλεία της Λιτής Διαχείρισης και τα Οφέλη τους.

Εισηγητές Σεμιναρίου

Αθανάσιος Μπίκος, Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης, απόφοιτος Ε.Μ.Π., διδάκτωρ από το University of Birmingham (U.K.), κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ από το πανεπιστήμιο Strathclyde (U.K.) εξειδικευμένος στο σχεδιασμό και μοντελοποίηση συστημάτων παραγωγής, συναρμολόγησης και Logistics με 15-ετή σχεδιαστική, διευθυντική και συμβουλευτική εμπειρία στο χώρο της διεθνούς Αυτοκινητοβιομηχανίας (όπου υλοποίησε Εφαρμογές Lean Manufacturing, Inbound and In-plant Material Flow Operations and Engineering Manager, Jaguar S-type launch, Castle Bromwich), Σύμβουλος προσομοίωσης νέου εργοστασίου Aston-Martin στο Geydon, Παν-ευρωπαϊκός Διευθυντής Σχεδιασμού και Εφαρμογής Συστημάτων Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Visteon Automotive), αλλά και στο χώρο FMCG στην Ελλάδα. Διαθέτει μακρά εμπειρία στην Εφαρμογή ολοκληρωμένων Συστημάτων λογισμικού ERP, WMS και CRM.

Μάρκ Αμπρασσάρντ, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, κάτοχος Lean Six Sigma Black Belt, απόφοιτος MSc (Advanced Manufacturing Systems Engineering) και ΜΒΑ (Engineering Management) του Πανεπιστήμιου Coventry με επαγγελματική εμπειρία 20 ετών στον τομέα της Διαχείρισης Ποιότητας και Επιχειρηματικής Αριστείας, διεξάγοντας πάνω από 40 έργα Συνεχούς βελτίωσης (Kaizen Workshops) σε θέματα Lean Manufacturing και Six Sigma στην αυτοκινητοβιομηχανία της Ευρώπης.

Στο σεμινάριο δίνονται:

  • Εγχειρίδιο «Εισαγωγή στο Lean Manufacturing»
  • Η παρουσίαση του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή
  • Εργαλεία και Case Studies
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης
  • Κωδικοί πρόσβασης στην ιστοσελίδα της iBcl για λήψη του υλικού του σεμιναρίου

 

Κόστος Συμμετοχής: 480 ευρώ
Έκπτωση 20% στη 2η συμμετοχή και έκπτωση 30% στην τρίτη και κάθε επόμενη.

(Δεν ισχύει για το σεμινάριο DPO CERTIFICATION)

Το κόστος του σεμιναρίου μπορεί να καλυφθεί μέσω Ο.Α.Ε.Δ. και του προγράμματος ΛΑΕΚ 0,24%. Η εταιρεία μας μπορεί να σας βοηθήσει στη διαδικασία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης.
Καταληκτική ημερομηνία: Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Περισσότερα μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 08-04-2019 09:30
Λήξη 08-04-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής iBcl
Εισηγητής Αθανάσιος Μπίκος, Μάρκ Αμπρασσάρντ
Τόπος διεξαγωγής Grand Hotel Palace
Πόλη Θεσσαλονίκη
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas