Υπολογισμός Αξίας μιας Επιχείρησης

Abpm(1)

Το σεμινάριο αυτό είναι ένα εξειδικευμένο σεμινάριο - Workshop στο οποίο παρουσιάζεται βήμα προς βήμα και με Πρακτικά Παραδείγματα η αποτίμηση της Αξίας μιας Επιχείρησης ενώ αναλύονται και τα βήματα ολοκλήρωσης μιας Αγοραπωλησίας. Περιλαμβάνεται ολοκληρωμένο Υπόδειγμα Παρουσίασης προς πιθανούς ενδιαφερόμενους για την Αγορά ή την Πώληση μιας Επιχείρησης και με Ανάλυση του τρόπου Υπολογισμού της Αξίας της. Δίνεται χωρίς πρόσθετο Κόστος Ολοκληρωμένη Εφαρμογή, όπου εισάγοντας διάφορες Παραμέτρους, παράγονται σενάρια που δίνουν για την κάθε περίπτωση την «Δίκαιη» τιμή της Αξίας της Επιχείρησης.

Με το Εργαλείο αυτό, ο κάθε Επιχειρηματίας μαθαίνει την Αξία της Επιχείρησής του, εντοπίζει τους Παράγοντες που μεγιστοποιούν την Αξία αυτή και επιλέγει το κατάλληλο “timing” για την Πώλησή της.

Είναι επίσης πολύτιμο Εργαλείο για τις περιπτώσεις που άλυτες μακροχρόνιες Διενέξεις ή θέματα Υγείας ή αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού, οδηγούν έναν Εταίρο στην απόφαση να πωλήσει το μερίδιο του στους υπολοίπους Εταίρους ή σε τρίτους.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν επίσης και Case Study με ολοκληρωμένη παρουσίαση της Επιχείρησης προς πώληση που διευκολύνει την ετοιμασία αντίστοιχης παρουσίασης της δικής τους Επιχείρησης.

Τι θα αποκομίσουν οι συμμετέχοντες

  • Θα έχουν στη διάθεσή τους χρήσιμα Εργαλεία για την Αποτίμηση της Αξίας της Επιχείρησης
  • Θα έχουν υποστήριξη επί ένα έτος για την ορθή Παραμετροποίηση - Προσαρμογή των συγκεκριμένων Εργαλείων
  • Θα είναι σε θέση να επιλέξουν την προσφορότερη Μέθοδο Αποτίμησης
  • Θα εξοικειωθούν με τις Πρακτικές τεκμηρίωσης των Προβλέψεων στις οποίες βασίζεται η εκτίμηση των Χρηματοοικονομικών Ροών
  • Θα τους δοθεί Υπόδειγμα μελέτης Αποτίμησης
  • Θα κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίον θα ληφθούν υπ' όψιν τα άυλα στοιχεία της Επιχείρησης στον Υπολογισμό της Αξίας της
  • Θα γνωρίσουν τα στάδια από τα οποία διέρχεται μια Συναλλαγή από την έναρξη των προκαταρκτικών επαφών μέχρι το κλείσιμο της Συμφωνίας

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
Βασίλης Μπακάλης, Οικονομολόγος. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Οικονομικός Διευθυντής σε εταιρείες και ομίλους διαφόρων κλάδων μεταξύ των οποίων και πολυεθνικές (πχ Lafarge). Διαθέτει άνω των 20 ετών εμπειρία ως σύμβουλος επιχειρήσεων έχοντας πραγματοποιήσει πληθώρα χρηματοοικονομικών έργων (αξιολόγησης επενδύσεων, κοστολόγησης βιομηχανικών προϊόντων, διοικητικής λογιστικής, συστημάτων αναφορών, αποτίμησης επιχειρήσεων κλπ) ενώ διαθέτει και μεγάλη εμπειρία ως εισηγητής εξειδικευμένων σεμιναρίων Οικονομικής κατεύθυνσης σε Ελλάδα και Κύπρο.

Περιλαμβάνονται 

  • Σημειώσεις «Η Πώληση μιας Επιχείρησης»
  • Η παρουσίαση του σεμιναρίου
  • Υπόδειγμα Παρουσίασης προς πιθανούς ενδιαφερόμενους για την Αγορά μιας Επιχείρησης
  • Εφαρμογή σε Excel όπου με διάφορες παραμέτρους, παράγονται σενάρια που υπολογίζουν την αξία της Επιχείρησης
  • Υποστήριξη επί 12 μήνες σε θέματα του σεμιναρίου 

Κόστος Συμμετοχής: 480 ευρώ

Στη δεύτερη συμμετοχή παρέχεται έκπτωση 10%. Στην τρίτη και άνω συμμετοχή παρέχεται έκπτωση 20%.

Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών στον Ο.Α.Ε.Δ: Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Περισσότερα μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 10-07-2019 09:30
Λήξη 10-07-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής Abpm
Εισηγητής Βασίλης Μπακάλης
Τόπος διεξαγωγής Divani Caravel
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas