KPIs (Key Performance Indices) & BSC (Balanced Score Cards)

KPIs (Key Performance Indices) & BSC (Balanced Score Cards)-Σεμινάρια στην Οργάνωση και Διοίκηση

Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η κατανόηση από τους συμμετέχοντες του τρόπου σχεδιασμού ενός Συστήματος Διαχείρισης Δεικτών KPIs, της ανάπτυξης ομάδας δεικτών που θα ταιριάζει με τη δική τους δραστηριότητα και στρατηγική, καθώς και της εφαρμογής ενός Συστήματος Διαχείρισης Δεικτών KPIs.

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την επίδοση του οργανισμού ή του τομέα ευθύνης τους.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρουσιάζονται η Διοίκηση μέσω στόχων και η μέτρηση της αποδοτικότητας, τα Συστήματα Στρατηγικής Διοίκησης, η Διαμόρφωση στρατηγικής, οι Μετρήσεις και οι βασικοί δείκτες απόδοσης, η Εφαρμογή στρατηγικής και τεχνικές, η εφαρμογή της στοχοθεσίας και η μέτρηση της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας και η Στοχοθεσία και τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας.

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση:
• να κατανοούν τη διαφορά μεταξύ δεικτών μέτρησης &KPIs και να υλοποιήσουν το δικό τους σύστημα δεικτών αξιοποιώντας τη μέθοδο Balanced Score Card.
• να κατανοούν τις βασικές έννοιες και αρχές στη διαχείριση επιχειρηματικών διαδικασιών, τις μεθόδους αναγνώρισης και χρήσης των κατάλληλων Κρίσιμων Δεικτών Απόδοσης (Key Performance Indicators)
• να εξασκηθούν στο σχεδιασμό του Συστήματος Δεικτών και στην δημιουργία ομάδας δεικτών σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες, καθώς και στην ενσωμάτωση των δεικτών στη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας.
Με αυτή τη μεθοδολογία θα αποκτήσουν καλύτερο έλεγχο του ρυθμού υλοποίησης της στρατηγικής σε σχέση με τον πελάτη & την αγορά, τα χρηματοοικονομικά μεγέθη του οργανισμού, τις διεργασίες και την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και των ιδεών του (καινοτομία).

Η μεθοδολογία που θα παρουσιαστεί, συμβάλει στην ενδοεταιρική επικοινωνία (common language) και στην εταιρική αποτελεσματικότητα μέσω του σημαντικού δείκτη EVA, που αφορά στην εταιρική επιβίωση και στην αποτελεσματική υλοποίηση του επιχειρηματικού οράματος.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με πιστοποίηση TÜV AUSTRIA ACADEMY.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 23-09-2019 09:00
Λήξη 23-09-2019 16:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής TÜV Austria Academy
Τόπος διεξαγωγής TUV AUSTRIA ACADEMY ΑΘΗΝΑΣ
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas