Εισαγωγή στην Επιχειρηματικότητα

PanAigaiou PsyxikiΗ σύγχρονη διοίκηση και διαχείριση (management) αποτελούν τα βασικά εκείνα συστατικά στοιχεία για την ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας, της αποτελεσματικότητας και της επιτυχίας τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Η ηγεσία και η λήψη αποφάσεων αποτελούν βασικές συνιστώσες για την επιτυχία του σύγχρονου management και της επιχειρηματικότητας.

Σκοπός της συγκεκριμένης ενότητας είναι να εισάγει τους φοιτητές στις βασικές θεωρητικές έννοιες της διαχείρισης και των χαρακτηριστικών της επιχειρηματικότητας και να το συνδέσει με τις σύγχρονες εμπειρικές μελέτες και παραδείγματα που οδηγούν στην επίτευξη της αποτελεσματικότητας και την ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας.

Η συγκεκριμένη ενότητα, αφού καλύψει το βασικό θεωρητικό πλαίσιο, θα επικεντρωθεί στην ανάλυση μελετών περίπτωσης και σύγχρονων παραδειγμάτων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε συνειδητοποιημένους επιμορφούμενους, που μπορούν να εργαστούν αυτόνομα και εντατικά, με τους δικούς τους ρυθμούς μάθησης, ώστε να ανταπεξέλθουν σε ασύγχρονη διδασκαλία με εμπλουτισμένο και απαιτητικό περιεχόμενο. Τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για το ευρύ κοινό με τη φιλοσοφία και τις αρχές της διά βίου μάθησης, στοχεύοντας στον εφοδιασμό των επιμορφούμενων με ένα ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 15-01-2021 00:00
Λήξη 15-04-2021 00:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής Προγράμματα Ψυχικής Υγείας Πανεπιστημίου Αιγαίου
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas