Αποδοτικές Προσλήψεις (Live Online Training)

AptΤο σεμινάριο υλοποιείται ηλεκτρονικά μέσω ειδικής web - πλατφόρμας, που έχει την δυνατότητα πλήρους Διαδραστικότητας (Interaction), πρόσωπο προς πρόσωπο επικοινωνίας, αμφίδρομης υποβολής ερωτήσεων και αλληλεπίδρασης μεταξύ των συμμετεχόντων, σαν να βρίσκονται σε εκπαιδευτική αίθουσα.

Στο σεμινάριο αυτό, αναλύονται όλες οι Διαδικασίες, οι καλές Πρακτικές και τα Εργαλεία μέσω των οποίων, οδηγούμαστε σε Αποδοτικές Προσλήψεις. Παρουσιάζονται όλα τα επιμέρους βήματα, από τη στιγμή που δημιουργείται η ανάγκη πρόσληψης μέχρι την κάλυψη της θέσης και την ένταξη του προσληφθέντος στην Επιχείρηση. Συγκεκριμένα παρουσιάζεται:

  • Ο τρόπος σύνδεσης του προφίλ του κατάλληλου Υποψηφίου με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της θέσης και η κατάλληλη διαμόρφωση της περιγραφής των ζητούμενων προσόντων, ώστε να προσελκύσει τα κατάλληλα άτομα.
  • Η προετοιμασία και η διεξαγωγή της συνέντευξης, με χρήση δύο κατηγοριών ερωτήσεων: Ερωτήσεων σχετικά με καταστάσεις που έχουν ζήσει, που συνδέονται με ανάλογες καταστάσεις της συγκεκριμένης θέσης και ερωτήσεων για τον τρόπο αντίδρασής τους υπό ορισμένες ειδικές συνθήκες, με κατάλληλα διαμορφωμένα σενάρια, που οι απαντήσεις αποκαλύπτουν σε μεγάλο βαθμό την καταλληλότητα του Υποψηφίου.
  • Το τελικό στάδιο επιλογής μεταξύ των αρχικά επιλεγέντων.
  • Ο καταλληλότερος τρόπος ένταξης του προσληφθέντος, η Εκπαίδευσή του, καθώς και η Αξιολόγηση του κατά την δοκιμαστική αρχική περίοδο, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η απόφαση για τη συνέχιση της συνεργασίας στην Επιχείρηση.

Οι Σύμβουλοι της Εταιρείας μας θα καλύπτουν επι 12 μήνες την υποστήριξη των Συμμετεχόντων, παρέχοντας απαντήσεις – διευκρινίσεις σε πιθανές ερωτήσεις τους.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε Γενικούς Διευθυντές, στελέχη του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού και γενικότερα σε στελέχη που εμπλέκονται στις Προσλήψεις Προσωπικού.

Εισηγητής
Ελισάβετ Γεωργίου, Εργασιακή Ψυχολόγος MSc - Ψυχοθεραπεύτρια. Διαθέτει άνω των 15 ετών εμπειρία ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα διαχείρισης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού. Εξειδικεύεται στη διαχείριση επαγγελματικών και προσωπικών κρίσεων και μεταβάσεων καθώς και στη διαχείριση άγχους. Είναι σύμβουλος, εκπαιδεύτρια, coach και μέντωρ σε Επιχειρήσεις και Οργανισμούς δουλεύοντας με εργαζόμενους από όλα τα ιεραρχικά επίπεδα. Διαθέτει πλούσια εμπειρία ως εισηγήτρια σεμιναρίων σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού και ιδιαίτερα σε θέματα σχετικά με επικοινωνία, διαχείριση άγχους, παρακίνηση, ενδυνάμωση και αξιολόγηση απόδοσης.

Περιλαμβάνονται

  • Εγχειρίδιο του Σεμιναρίου "Αποδοτικές Προσλήψεις"
  • Παρουσίαση του σεμιναρίου
  • Check Lists για κάθε στάδιο (προσέλκυση, αξιολόγηση, ένταξη)
  • Οδηγός συνέντευξης (διαδικασία, ερωτήσεις)
  • Action Plan σχεδιασμού προγράμματος ένταξης νεοεισερχόμενων
  • Βιβλιογραφία, ειδικές ιστοσελίδες και video για την περαιτέρω ενασχόληση όσων ενδιαφέρονται
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης
  • Κωδικοί πρόσβασης στην ιστοσελίδα της APTraining για λήψη του υλικού του σεμιναρίου

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 10-05-2022 09:30
Λήξη 10-05-2022 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής APT
Εισηγητής Ελισάβετ Γεωργίου
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas