TEAM COACHING ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

TUV Hellas new“Όταν η ομάδα διοικείται με coaching, η δουλειά γίνεται σωστά και η ομάδα ταυτόχρονα αναπτύσσεται”, Sir J. Whitmore.

Το σεμινάριο προσφέρει εργαλεία για την επίλυση συχνών προβλημάτων, την ανάπτυξη και την αύξηση της απόδοσης στις τεχνικές ομάδες. Το coaching είναι κυρίως τέχνη που αξιοποιεί γνώσεις και μεθοδολογίες από επιστήμες όπως η ψυχολογία, η κοινωνιολογία και η νευροεπιστήμη. Το πρώτο βιβλίο εκδόθηκε το 1971 και έκτοτε το coaching αξιοποιείται παγκοσμίως διευκολύνοντας τους ανθρώπους και τις ομάδες εργασίας να αναπτύσσονται ανακαλύπτοντας το δυναμικό τους, να εξελίσσονται προχωρώντας στις αλλαγές που χρειάζονται, να πετυχαίνουν υψηλές επιδόσεις και να βιώνουν θετικά συναισθήματα στην καθημερινότητα τους.

Στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:

  • Αντιλαμβάνονται τα οφέλη του team coaching καθώς και τα αποτελέσματα που μπορούν να πετύχουν άμεσα και μελλοντικά, αξιοποιώντας το στην δική τους τεχνική ομάδα.
  • Γνωρίζουν πως να δημιουργήσουν κουλτούρα coaching στην ομάδα τους και συνθήκες συνεκτικότητας, εμπιστοσύνης, ουσιαστικής επικοινωνίας, αμοιβαίας στήριξης και δέσμευσης, καθώς και διαρκούς μάθησης & ανάπτυξης της ομάδας.
  • Αξιοποιούν τεχνικές και μεθόδους που θα τους διευκολύνουν να εμπνέουν, να ενδυναμώνουν, να κινητοποιούν και να οδηγούν την τεχνική ομάδα τους σε εξαιρετικές επιτυχίες.
  • Προσδιορίζουν τις δεξιότητες που χρειάζεται να καλλιεργήσει ένας ομαδάρχης-coach για τον εαυτό του και τα μέλη της ομάδας του.

Μεθοδολογία
Η απόκτηση γνώσεων, η ανάπτυξη ικανοτήτων και ο επαναπροσδιορισμός της στάσης απέναντι στα πράγματα, επιτυγχάνονται με εξαιρετικά αποτελεσματικές μεθόδους όπως οι βιωματικές ασκήσεις, το παιχνίδι ρόλων, η ανάλυση περιπτώσεων, η διήγηση ιστοριών, η χρήση video και φωτογραφιών κ.α. Έτσι αφομοιώνονται εύκολα και ευχάριστα τα εκπαιδευτικά μηνύματα και δημιουργούνται στους συμμετέχοντες οι απαραίτητες επιγνώσεις, οι οποίες θα τους οδηγήσουν σε δράσεις.

Απευθύνεται σε

  • Προϊσταμένους και διευθυντές που θέλουν να δημιουργούν τεχνικές ομάδες οι οποίες πετυχαίνουν εξαιρετικές επιδόσεις και στις οποίες οι άνθρωποι διατηρούν την χαρά και την ικανότητα να μαθαίνουν και να αναπτύσσονται μαζί.
  • Τεχνικούς εργαζομένους (team members) που θέλουν να αποκτήσουν κουλτούρα και γνώσεις coaching για να συμβάλουν πιο ενεργά στην ανάπτυξη και στα αποτελέσματα της ομάδας στην οποία συμμετέχουν.

Εισηγητής: Μανόλης Καλογεράκης, Technical business Coach ICF, Πιστοποιημένος εκπαιδευτής EOΠΠΕΠ, Διπλ. Εθν. Μετσοβίου Πολυτεχνείου ΜSc

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Βεβαίωση παρακολούθησης TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 30-03-2023 09:00
Λήξη 31-03-2023 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Εισηγητής Μανόλης Καλογεράκης
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas