ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΓΩΝ - PROJECT MANAGEMENT FUNDAMENTALS

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΓΩΝ - PROJECT MANAGEMENT FUNDAMENTALS-Σεμινάρια στην Οργάνωση και ΔιοίκησηΜπες στον κόσμο της Διοίκησης Έργων με το PMI Project Management Ready™ certification. Το εργαστήρι «Project Management Ready» εισάγει τους συμμετέχοντες στις βασικές έννοιες της διοίκησης έργων, στις πλέον σύγχρονες μεθοδολογίες Plan-Based και Agile, καθώς και στο στρατηγικής σημασίας πλαίσιο δράσης του Business Analyst.

Πότε λοιπόν, ένα έργο θεωρείται ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία? Ποια είναι η ενδεδειγμένη μεθοδολογία υλοποίησης που θα εξασφαλίσει αυτή την επιτυχία? Το παρόν εργαστήρι αφενός δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά μέσα από θεωρία αλλά και πρακτική εξάσκηση κι αφετέρου προετοιμάζει για τις εξετάσεις πιστοποίησης, στις οποίες οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος αμέσως μετά την ολοκλήρωση του εργαστηρίου.

Ποιους Αφορά

Το παρόν εργαστήρι απευθύνεται σε όσους έχουν πολύ, λίγη ή καθόλου εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων και επιθυμούν ν’ οργανώσουν, δομήσουν, εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και τις τεχνικές τους, καθώς και να πιστοποιήσουν την ορθή αξιοποίηση αυτών στα έργα τους.

Σκοπός – Οφέλη

Η παρακολούθηση αυτού του προγράμματος θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες

  • να αποκτήσουν συστηματική, εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη άποψη για την οργάνωση, εκτέλεση και έλεγχο ενός έργου,
  • να εξοικειωθούν με τα εργαλεία και τη μεθοδολογία διαχείρισης έργων, όπως αυτά προτείνονται από τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο οργανισμό διοίκησης έργων, το Project Management Institute,
  • να πιστοποιήσουν ως επαρκή τη νεοαποκτηθείσα γνώση τους κι αξιόπιστη την εφαρμογή της στα έργα τους. 

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης της TÜV AUSTRIA ACADEMY, ενώ οι συμμετέχοντες δύνανται να μετάσχουν διαδικτυακά στις εξετάσεις πιστοποίησης PMI Project Management Ready™ certification.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 14-02-2023 09:00
Λήξη 16-02-2023 16:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής TÜV Austria Academy
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas