ΓΙΝΕΤΕ Ο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ COACH ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ

TUV Hellas newΓενικές πληροφορίες

“Αξίες, πεποιθήσεις, ιδέες, σκέψεις, συναισθήματα, επιθυμίες, υποθέσεις, ερμηνείες, ανάγκες, προσδοκίες… συνήθως ένα μπερδεμένο κουβάρι στο μυαλό των ανθρώπων. Πως μπορούμε να βρούμε “άκρες”, να ξεμπερδέψουμε τα “νήματα” και να τα ακολουθήσουμε σε δρόμους επιτυχίας, ευτυχίας και διατηρήσιμης ισορροπίας στην ζωή και στην εργασία; Η τέχνη του coaching προσφέρει απαντήσεις και εργαλεία, τα τελευταία 50 χρόνια.” Μανόλης Καλογεράκης

Στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:

  • Αντιλαμβάνονται την πολυδιάστατη ανθρώπινη φύση & λειτουργία και να κατανοούν τον εαυτό τους.
  • Γνωρίζουν τις αρχές και τα οφέλη του coaching καθώς τα αποτελέσματα που μπορούν να πετύχουν άμεσα και μελλοντικά, αξιοποιώντας το καθημερινά στον εαυτό τους και σε άλλους.
  • Αξιοποιούν μεθόδους και μοντέλα coaching τα οποία θα τους διευκολύνουν να αντιμετωπίζουν πιο εύκολα και αποτελεσματικά προκλήσεις της καθημερινότητας, να πραγματοποιούν και να διαχειρίζονται αλλαγές με επιτυχία, να σχεδιάζουν ολιστικά την ισορροπία στην ζωή τους, καθώς και να εξερευνούν δρόμους ευτυχίας.
  • Επιδιώκουν συστηματικά με εφικτό τρόπο την ισορροπία μεταξύ προσωπικής & εργασιακής ζωής, αποφεύγοντας τις συνήθεις παγίδες και τους μύθους που την σαμποτάρουν.

Μεθοδολογία

Η απόκτηση γνώσεων, η ανάπτυξη ικανοτήτων και ο επαναπροσδιορισμός της στάσης απέναντι στα πράγματα, επιτυγχάνονται με εξαιρετικά αποτελεσματικές μεθόδους όπως η ανάλυση περιπτώσεων, η διήγηση ιστοριών, οι βιωματικές ασκήσεις, η χρήση video και φωτογραφιών κ.α. Έτσι αφομοιώνονται εύκολα και ευχάριστα τα εκπαιδευτικά μηνύματα και δημιουργούνται στους συμμετέχοντες οι απαραίτητες επιγνώσεις, οι οποίες θα τους οδηγήσουν σε δράσεις. 

Απευθύνεται σε

  • Εργαζομένους, στελέχη επιχειρήσεων και ελεύθερους επαγγελματίες, που θέλουν να ενισχύσουν την αυτογνωσία και την αυτοπεποίθηση τους, καθώς και να αξιοποιήσουν το self-coaching για ισορροπημένη καθημερινότητα με επιτυχίες, στην εργασία και στην προσωπική ζωή.
  • Σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να έχουν επίγνωση και συνειδητό έλεγχο του εαυτού τους, να εξελίσσονται, να αναπτύσσονται και να πορεύονται στην ζωή εξερευνώντας δρόμους ευτυχίας.

Εισηγητής: Μανόλης Καλογεράκης, Personal, executive & team Coach ICF, ACC, Πιστοποιημένος εκπαιδευτής EOΠΠΕΠ, Διπλ. Εθν. Μετσοβίου Πολυτεχνείου ΜSc

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Βεβαίωση Παρακολούθησης TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 28-03-2024 17:30
Λήξη 29-03-2024 21:30
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Εισηγητής Μανόλης Καλογεράκης
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas