ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ

TUV Hellas newΣκοπός σεμιναρίου
Οι δεξιότητες της ενσυναίσθησης αναγνωρίζονται όλο και περισσότερο ως ζωτικής σημασίας για την προώθηση ενός συνεργατικού -και χωρίς αποκλεισμούς- εργασιακού περιβάλλοντος, όπου η κατανόηση και ο σεβασμός των διαφορετικών προοπτικών είναι ουσιαστικής σημασίας για την επιτυχία.

Ένα σεμινάριο σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματίες που επιδιώκουν να ενισχύσουν τις διαπροσωπικές τους δεξιότητες. Μέσω τεχνικών που πηγάζουν από τον κόσμο του αυτοσχεδιαστικού θεάτρου (improv theatre), αυτό το εργαστήριο προσφέρει μια καινοτόμο προσέγγιση για την κατανόηση και την εξάσκηση της ενσυναίσθησης στο χώρο εργασίας.

Μέσα από διασκεδαστικές ασκήσεις και διαδραστικά παιχνίδια, οι συμμετέχοντες εμβαθύνουν στην τέχνη της ενεργητικής ακρόασης, της κατανόησης της οπτικής των άλλων και της αποτελεσματικής επικοινωνίας. Από παιχνίδια αυτοσχεδιασμού έως παιχνίδια ρόλων, κάθε δραστηριότητα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να οξύνει τους μύες της ενσυναίσθησης και να ξεκλειδώνει νέες διαστάσεις συνεργασίας και δημιουργικότητας. Ανακαλύψτε τη δύναμη της ενσυναίσθησης ως καταλύτη της αποτελεσματικής ηγεσίας και της ομαδικής εργασίας, και φύγετε από αυτό το σεμινάριο με πρακτικά εργαλεία για να καλλιεργήσετε μια κουλτούρα κατανόησης και επικοινωνίας στον οργανισμό σας.

Απευθύνεται σε
Αυτό το σεμινάριο είναι κατάλληλο για κάθε επαγγελματία που βρίσκεται σε συχνή επαφή είτε με συναδέλφους είτε με πελάτες. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για στελέχη και διευθυντές τμημάτων που χρειάζεται να χτίσουν ένα περιβάλλον εποικοδομητικής επικοινωνίας και συνεργασίας.

Εισηγητής
Ο Μενέλαος Πρόκος, εισηγητής με 15ετή εμπειρία εκπαιδεύσεων τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στο θέατρο, θα σας καθοδηγήσει μέσα από ένα βιωματικό ταξίδι εκμάθησης της ενσυναίσθησης. Θα καλλιεργηθεί ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον για εξερεύνηση και ανάπτυξη, μέσα στο οποίο οι συμμετέχοντες θα περιηγηθούν σε νέους τρόπους να καλλιεργούν τη συναισθηματική νοημοσύνη τους και να σφυρηλατούν αποδοτικές σχέσεις και επαφές με συναδέλφους και πελάτες.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται: Πιστοποιητικό IRCA/ CQI Approved.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 12-04-2024 09:00
Λήξη 12-04-2024 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Εισηγητής Μενέλαος Πρόκος
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas