Πετύχετε, επικοινωνώντας αποτελεσματικά

AKTrainingΤο πιο σημαντικό στην επικοινωνία είναι να ακούς αυτό που δεν λέγεται. - Peter Drucker

Η αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας σε κάθε βήμα της ζωής.

Η επικοινωνία είναι μία ρευστή, συνεχής, δυναμική διαδικασία. Είναι τρέχουσα, μη αναστρέψιμη και μη επαναλαμβανόμενη. Όταν λάβει χώρα μία επικοινωνία είναι μόνιμη.

Αποτελεί το εργαλείο επηρεασμού της συμπεριφοράς των ανθρώπων και το σημαντικότερο στοιχείο στην διαδικασία της διαπραγμάτευσης.

Στις διαπραγματεύσεις όσο και στην καθημερινή ζωή, είτε στο σπίτι, είτε στη δουλειά, είτε στο κοινωνικό περιβάλλον, πολλές φορές δεν μιλάμε ο ένας στον άλλον.
Και ορισμένες φορές όταν μιλάμε τα πράγματα γίνονται χειρότερα.
Τα συναισθήματα ανεβαίνουν και γινόμαστε όλο και πιο βέβαιοι ότι έχουμε δίκιο, δημιουργώντας έτσι μία “εμπόλεμη ζώνη” μέσα στην οποία ζούμε.

Η ικανότητα αποτελεσματικής – παραγωγικής επικοινωνίας αποτελεί προϋπόθεση για κάθε κρίσιμη ανθρώπινη αλληλεπίδραση.

Στον διαρκώς μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό κόσμο μας η αλλαγή, η ευελιξία και η προσαρμογή είναι αναγκαιότητα για την “επιβίωση” κάθε οντότητας ατομικής ή επιχειρηματικής.

Σε αυτό το σεμινάριο ο εισηγητής μας, μέσα από την μεγάλη γνώση και εμπειρία του, με την διαδραστική εισήγησή του και τις βιωματικές ασκήσεις [role-plays] που θα εξελιχθούν, θα σας δείξει τον τρόπο σκέψης και διαχείρισης των συναισθημάτων καθώς και τις δεξιότητες έκφρασης που απαιτούνται για να πετύχετε μία παραγωγική επικοινωνία και να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον.

Δυνατότητα παρακολούθησης έχουν ελεύθεροι επαγγελματίες, δικηγόροι, εκπαιδευτικοί, στρατιωτικοί, αστυνομικοί, στελέχη επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, στελέχη πωλήσεων, γονείς και όσοι ενδιαφέρονται να αναπτύξουν - βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες.

Εισηγητής: Ανδρέας Κωνσταντακόπουλος

Τόπος διεξαγωγής: Triaena Business Center, Μεσογείων 15, Αμπελόκηποι, Αθήνα

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 19-10-2024 08:30
Λήξη 19-10-2024 16:00
Χωρητικότητα 20
Λήξη εγγραφών 14-10-2024
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής AKtraining
Εισηγητής Ανδρέας Κωνσταντακόπουλος
Τόπος διεξαγωγής Triaena Business Center
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas