Αποκωδικοποιείστε τη σιωπηλή «Ρητορική του Σώματος»

AKTrainingΤο ανθρώπινο σώμα είναι σαν ένα είδος διαφημιστικής πινακίδας που μεταδίδει τι σκέφτεται και τι αισθάνεται ο κάθε άνθρωπος, μέσα από χειρονομίες, εκφράσεις του προσώπου και σωματικές κινήσεις.

Μαθαίνοντας να αποκωδικοποιείτε την σιωπηλή “ρητορική του σώματος”, την γλώσσα του σώματος, που μας παρέχει άπειρες πληροφορίες και σε συνδυασμό με τις τεχνικές της αποτελεσματικής επικοινωνίας, θα έχετε την δυνατότητα κατανόησης της ανθρώπινης συμπεριφοράς και των σκέψεων και των συναισθημάτων που την δημιουργούν.

Η γνώση της ερμηνείας της μη λεκτικής επικοινωνίας αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για να ανακαλύπτετε τι συμβαίνει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

O Senior Trainer & Coach της ΑΚ Training με μία εμπλουτισμένη εισήγηση με εκπαιδευτικά videos, pptx και role plays θα σας διδάξει τον “κώδικα” για να εντοπίζετε επιτυχημένα τις μη λεκτικές συμπεριφορές των ανθρώπων και να αποκτάτε καθαρή εικόνα του τι συμβαίνει μπροστά σας και γύρω σας.

Δυνατότητα παρακολούθησης έχουν ελεύθεροι επαγγελματίες, στελέχη του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, στελέχη πωλήσεων, γονείς και όσοι επικοινωνούν με ανθρώπους και θέλουν να έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα.

Εισηγητής: Ανδρέας Κωνσταντακόπουλος

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 02-11-2024 08:30
Λήξη 02-11-2024 16:00
Χωρητικότητα 20
Λήξη εγγραφών 28-10-2024
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής AKtraining
Τόπος διεξαγωγής Triaena Business Center
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas