Project Management IPMA – Level C

TUV Hellas newΤο σεμινάριο στοχεύει να διδάξει τις τεχνικές, τα εργαλεία και τις συμπεριφορές μέσα σε μία ομάδα που οδηγούν σε επιτυχή έργα.

Οδηγεί επίσης στην κατάλληλη προετοιμασία όσων ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης Project Management ΙPMA-C. Η πιστοποίηση IPMA προσφέρει παγκόσμια αναγνώριση, βελτιωμένες ευκαιρίες καριέρας και προστιθέμενη αξία για τον εργοδότη.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα αποκτήσουν γνώσεις πάνω στη Διαχείριση Έργων και θα λάβουν όλα τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζεται ένας Project Manager.

Η Πιστοποίηση IPMA
Η πιστοποίηση του IPMA (International Project Management Association) έχει παγκόσμια ισχύ. Τα τελευταία 10 χρόνια το IPMA έχει πιστοποιήσει πάνω από 110.000 project managers σε 45 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η πιστοποίηση κατά IPMA σας προσφέρει:

Παγκόσμια αναγνώριση
Αντικειμενική πιστοποίηση της ικανότητας Διαχείρισης Έργων
Βελτιωμένες ευκαιρίες καριέρας
Προστιθέμενη αξία για την εταιρία σας
Ένα διεθνώς αναγνωρισμένο τίτλο για διεθνή καριέρα

Σε ποιους απευθύνεται
Το σεμινάριο απευθύνεται σε έμπειρους και νέους project managers, σε μέλη ομάδων έργων, σε στελέχη επιχειρήσεων και γενικότερα σε όποιον διαχειρίζεται, συμμετέχει ή υποστηρίζει έργα.

Παροχές
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, που περιλαμβάνει τις παρουσιάσεις των εισηγητών, Βιβλίο ύλης (με τιμή 25€) για τις εξετάσεις πιστοποίησης καθώς και πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Οι υποψήφιοι για τις εξετάσεις πιστοποίησης IPMA-C θα έχουν συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση και μετά τη λήξη του σεμιναρίου, για την απολύτως επιτυχή συμμετοχή τους στις εξετάσεις.

Εισηγητές: Κατερίνα Θεοφανίδου

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Βεβαίωση παρακολούθησης TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 19-06-2023 17:30
Λήξη 01-07-2023 16:30
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Εισηγητής Κατερίνα Θεοφανίδου
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas