Το σεμινάριο έχει ως στόχο τη γνωριμία με το περιβάλλον του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. και την αναλυτική παρουσίαση των απαραίτητων διαδικασιών υποβολής προσφοράς σε ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς για προμήθειες και γενικές υπηρεσίες.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τα στελέχη των Προμηθειών να οργανώσουν τον τρόπο εργασίας τους σύμφωνα με τη νέα κανονικότητα των αλλεπαλλήλων κρίσεων.
Στόχος του σεμιναρίου είναι η πρακτική και η συμπυκνωμένη επιμόρφωση προσώπων, που θέλουν οι εργοδότες τους να λειτουργούν την αποθήκη με τους βέλτιστους τρόπους και να αντιλαμβάνονται ολιστικά όλες τις λειτουργίες που αφορούν μια αποθήκη αλλά και τις αλληλεξαρτήσεις με τα άλλα τμήματα. Θα διδαχθούν επίσης τις ορθές πρακτικές, την ασφάλεια λειτουργίας και τη χρήση των νέων τεχνολογιών.
Στόχος του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση των στελεχών που ασχολούνται με την πρόβλεψη της ζήτησης και τον προγραμματισμό της παραγωγής και διανομής, σε δοκιμασμένες και πρωτοποριακές μεθόδους, τεχνικές και πρακτικές από τη διεθνή εμπειρία, με τις οποίες ικανοποιείται πλήρως η ζήτηση, διασφαλίζοντας το βέλτιστο λειτουργικό κόστος παραγωγής, αποθήκευσης και διανομής.
Ολοκληρώνοντας το παρόν Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να αποτιμούν, με αναλυτικό & ποσοτικό τρόπο, την «πρόοδο» και βελτίωση μιας Επιχείρησης, σε σχέση και με τους στρατηγικούς της στόχους, και να θέτουν τους δείκτες / στόχους εκείνους οι οποίοι θα δημιουργήσουν «προστιθέμενη αξία» στην Επιχείρηση.
Το 2-ήμερο αυτό σεμινάριο εισάγει τους διδασκόμενους στον προγραμματισμό και έλεγχο της Παραγωγικής διαδικασίας έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να οργανώσουν τις πληροφορίες της παραγωγής για να βελτιστοποιήσουν την απόδοση των παραγωγικών πόρων με μειώνοντας το κόστος παραγωγής.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση στελεχών και εργαζομένων όλων των βαθμίδων των εταιρειών που αποθηκεύουν και διανέμουν φαρμακευτικά και λοιπά προϊόντα αρμοδιότητας ΕΟΦ (πχ ιατροτεχνολογικά, καλλυντικά κλπ), με στόχο την ενημέρωσή τους για την εναρμόνιση των δραστηριοτήτων της επιχείρησης σε θέματα ορθής πρακτικής αποθήκευσης (GSP) και διανομής (GDP) των προϊόντων τους.
Κατά τον έλεγχο των παραλαμβανόμενων Παρτίδων, ένα μεγάλο μέγεθος Δείγματος - πέρα από το απαιτούμενο - δεν σημαίνει κατ’ ανάγκην ότι διασφαλίζει καλύτερα την Ποιότητα, ενώ φυσικά αυξάνει το κόστος του Ποιοτικού Ελέγχου. Η συνηθισμένη πρακτική λήψης Δείγματος, ως ποσοστό του μεγέθους της Παρτίδας, είναι απολύτως λανθασμένη και αντιεπιστημονική. Επίσης, η συνεχής Δειγματοληψία στη Γραμμή Παραγωγής, πολλές φορές, γίνεται με τρόπο ατεκμηρίωτο που δεν στηρίζεται στα Διεθνώς Ισχύοντα Πρότυπα. Συνεπώς και στις δύο περιπτώσεις δεν παράγονται αξιόπιστα αποτελέσματα ως προς το Επίπεδο της Ποιότητας που ελέγχεται.
Το σεμινάριο εξερευνά τη χρήση και τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης (ΤΝ) για την ενίσχυση των διαδικασιών διαπραγμάτευσης.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μας επιτρέπουν επίσης να αναλύουμε τη συμπεριφορά των χρηστών προκειμένου να βελτιώνουμε συνεχώς τον ιστότοπο για εσάς.