Ο θυμός είναι ένα έντονο αρνητικό συναίσθημα, προκαλούμενο συνήθως από κάποια ταραχή, προσβολή ή άρνηση. Ως αποτέλεσμα μπορεί να είναι η έντονη αντίδραση ή η σιωπή. Γενικά οι συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν για το άτομο είναι τόσο ψυχικές όσο και σωματικές.
Έναρξη | Τετάρτη, 01 Ιούλιος 2020 |
Λήξη | Τετάρτη, 01 Ιούλιος 2020 |
Τιμή ατόμου | 35.00 |
Το πρόγραμμα Expert 60 ωρών, οδηγεί στην Πιστοποίηση Expert και αποδεικνύει τη γνώση πληροφορικής και δεξιοτήτων χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή σε προχωρημένο επίπεδο, στις ενότητες: Word Advαnced, Excel Advanced, Powerpoint Advanced, Access Advanced.
Έναρξη | Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2020 |
Λήξη | Τετάρτη, 26 Αύγουστος 2020 |
Τιμή ατόμου | 395.00 |
Η πώληση ως επάγγελμα, είναι κάτι που τρομοκρατεί τους περισσότερους ανθρώπους. Κι όμως η πώληση αποτελεί τόσο αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας μιας επιχείρησης που οι καλοί πωλητές έχουν μεγάλη ζήτηση. Η επιτυχημένη πώληση δεν είναι μια πορεία “τυφλής πτήσης”. Στην πραγματικότητα είναι ένα δομημένο σύνολο συστημάτων που το μαθαίνουν όλοι οι καλοί επαγγελματίες.
Έναρξη | Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2020 |
Λήξη | Τετάρτη, 26 Αύγουστος 2020 |
Τιμή ατόμου | 395.00 |
Σήμερα που η μηχανογράφηση είναι απαραίτητη σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση, η Hellas Network στηρίζει την προσπάθεια των επιχειρήσεων για την άψογη λειτουργία του λογιστηρίου τους. Έτσι, καλύπτουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας, δημιουργώντας άριστους γνώστες των εφαρμογών.
Έναρξη | Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2020 |
Λήξη | Τετάρτη, 26 Αύγουστος 2020 |
Τιμή ατόμου | 395.00 |
H πανδημία του κορωνοιού δημιουργεί ένα νέο πλαίσιο και στη Βιομηχανία των Τροφίμων, αφού η απότομη αύξηση της ζήτησης τυποποιημένων τροφίμων από τη μια πλευρά, αλλά και οι περιορισμοί που τίθενται στην απασχόληση των εργαζομένων με προφανείς συνέπειες σε αυτή καθαυτή την παραγωγή, φέρνουν στην επιφάνεια αντικρουόμενες πολιτικές που οι βιομηχανίες τροφίμων οφείλουν να διαχειριστούν. Σημαντικό βάρος δίδεται στις ορθές πρακτικές καθαρισμού και απολύμανσης των εγκαταστάσεων εν μέσω της πανδημίας, αλλά και στα μέτρα πρόληψης της εξάπλωσης της νόσου στους εργαζομένους.
Έναρξη | Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2020 |
Λήξη | Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2020 |
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πληροί τις απαιτήσεις για την εκπαίδευση Εσωτερικών Επιθεωρητών, σύμφωνα με το νέο πρότυπο 45001:2018, καθώς και τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις για τη διενέργεια Εσωτερικών Επιθεωρήσεων ενός Συστημάτων Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία.
Έναρξη | Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2020 |
Λήξη | Παρασκευή, 03 Ιούλιος 2020 |
Τιμή ατόμου | 0.01 |
Αρκεί η άριστη τεχνική κατάρτιση για να εξασφαλίσει την επαγγελματική επιτυχία μας στην παροχή τεχνικών υπηρεσιών; Ποιες ιδιαίτερες παραμέτρους βάζει ο “παράγοντας άνθρωπος”; Τι χρειάζεται για να κτίσουμε μακροχρόνιες σχέσεις εκτίμησης και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας αλλά και τους συνεργάτες μας;
Έναρξη | Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2020 |
Λήξη | Παρασκευή, 03 Ιούλιος 2020 |
Τιμή ατόμου | 360.00 |
Αυτό το σεμινάριο είναι απαραίτητο για εκείνους που αναλαμβάνουν εσωτερικές περιβαλλοντικές επιθεωρήσεις ή που θα πρέπει να σχεδιάζουν, να διαχειρίζονται και να εφαρμόζουν προγράμματα εσωτερικών επιθεωρήσεων. Το σεμινάριο είναι επίσης χρήσιμο για τους επικεφαλής ομάδων και τους προϊσταμένους ΣΠΔ, οι οποίοι προσπαθούν να διευρύνουν την ευαισθητοποίησή τους σε περιβαλλοντικά θέματα προκειμένου να βελτιώσουν τη συνολική συμβολή τους στην επιτυχία της επιχείρησης. Το σεμινάριο δεν απαιτεί προηγούμενο εμπειρία στις επιθεωρήσεις ή στην περιβαλλοντική διαχείριση.
Έναρξη | Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2020 |
Λήξη | Παρασκευή, 03 Ιούλιος 2020 |
Τιμή ατόμου | 400.00 |
Η TÜV AUSTRIA ACADEMY προσφέρει το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και ξενοδοχεία της χώρας μας, υποστηρίζοντας ουσιαστικά την εκπαίδευση όλων των στελεχών των ξενοδοχείων και την επανεκκίνηση του τουρισμού, βασισμένο στο εγκεκριμένο εκπαιδευτικό υλικό του Υπουργείου Τουρισμού, με τη σύμφωνη γνώμη του ΕΟΔΥ.
Έναρξη | Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2020 |
Λήξη | Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2020 |
Τιμή ατόμου | 0.01 |
Το σεμινάριο αυτό έχει στόχο να εκπαιδεύσει τον Υπεύθυνο και τα Στελέχη της Αποθήκης, ώστε να μπορούν να διαχειρίζονται το Απόθεμα, τον Εξοπλισμό, το Χώρο, το Προσωπικό και τις Παραγγελίες των Πελατών με αποτελεσματικότερο τρόπο.
Έναρξη | Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2020 |
Λήξη | Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2020 |
Τιμή ατόμου | 0.01 |
Η ακριβής Κοστολόγηση των Βιομηχανικών Προϊόντων είναι μια προϋπόθεση για το σωστό σχεδιασμό της Εμπορικής Πολιτικής. Αν ένα Προϊόν δεν κοστολογείται με ακρίβεια, είναι προφανές ότι αυτό μπορεί να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στα Οικονομικά Αποτελέσματα εάν το πραγματικό Κόστος είναι μεγαλύτερο ή να χαθούν ευκαιρίες Πώλησης αν το Κόστος είναι στην πραγματικότητα μικρότερο. Με τη σωστή Κοστολόγηση, μέσω των Αναφορών «Contribution Margin» (Περιθώριο Συνεισφοράς), εντοπίζουμε τα ζημιογόνα Προϊόντα / Πελάτες, όπως και τα Προϊόντα / Πελάτες μεγαλύτερης Κερδοφορίας προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις.
Έναρξη | Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2020 |
Λήξη | Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2020 |
Τιμή ατόμου | 0.01 |