Το σεμινάριο έχει σκοπό την εκπαίδευση ατόμων που σχετίζονται με τον τομέα παραγωγής, μεταποίησης και διανομής τροφίμων όπως Τεχνολόγους Τροφίμων, Γεωπόνους κ.α., Υπεύθυνους διαχείρισης συστήματος ποιότητας για προσωπικό επιχειρήσεων παρασκευής τροφίμων και εστιατορίων, Διοικητικό προσωπικό, συμβούλους αλλά και οποιονδήποτε άλλο θέλει να αποκτήσει γνώσεις για την διαχείριση των συστημάτων ποιότητας τροφίμων.
Θεματικές ενότητες σεμιναρίου:
• Παρουσίαση Προτύπου ISO 22000
• Ανάλυση HACCP και διαφορών με το ISO 22000
• Αναγνώριση προαπαιτούμενων (PRP’s)
• Ανάλυση κινδύνων τροφίμων (HA) (Μικροβιολογικοί, φυσικοί, χημικοί)
• Παρακολούθηση κρίσιμων σημείων ελέγχου (CCP)
• Διαδικασία οργάνωσης επιχείρησης σύμφωνα με το Πρότυπο
• Διατήρηση και έλεγχος αρχείων τεκμηρίωσης
• Επαλήθευση συστήματος
• Παρουσίαση και διαχείριση οργάνων παρακολούθησης HACCP (Laser - ακίδας Θερμομετρα, swab test, ph strips κ.α.)
• Μελέτες περιπτώσεων πραγματικών CCP και διαχείρισης αποκλίσεων
• Διαχείριση επιθεώρησης όλων των τμημάτων
Εισηγητής: Μπαντινάκης Μιλτιάδης
Κόστος: €330. Σε φοιτητές με επίδειξη του φοιτητικού πάσο ή αποδεικτικού εγγραφής, σε κατόχους κάρτας ανεργίας και σε πελάτες μας και άτομα που έχουν παρακολουθήσει κι άλλο σεμινάριο υπάρχει έκπτωση 15%.
Άλλες πληροφορίες σχετικές με το κόστος:
Τα σεμινάρια συνοδεύονται από coffee breaks και ένα γεύμα
Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν πιστοποιητικά εκπαίδευσης
Τόπος διεξαγωγής: Απόλλωνος 21, 10557, Πλάκα, Αθήνα
Έναρξη | 20-02-2017 09:30 |
Λήξη | 21-02-2017 17:30 |
Χωρητικότητα | 14 |
Τιμή ατόμου | €330.00 |
Διοργανωτής | Quality Award |
Εισηγητής | Μπαντινάκης Μιλτιάδης |
Τόπος διεξαγωγής | Central Athens Hotel |
Πόλη | Αθήνα |