Στο σεμινάριο αναλύονται το περιεχόμενο, η δομή, οι απαιτήσεις του προτύπου BRITISH RETAIL CONSOTRIUM (BRC) GLOBAL STANDARD FOR FOOD SAFETΥ, issue 7.
Παρουσιάζονται οι νέες απαιτήσεις της αναθεωρημένης έκδοσης του προτύπου και οι διαφορές με την προηγούμενη έκδοση, γίνεται σύντομη αναφορά στα υπόλοιπα BRC πρότυπα (πχ BRC Iop), παρουσιάζονται οι ομοιότητες και διαφορές μεταξύ των GFSI αναγνωρισμένων προτύπων (BRC, FSSC 22000), καθώς και η διαδικασία και οι απαιτήσεις επιθεώρησης και πιστοποίησης. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει πρακτικά παραδείγματα και μελέτες περιπτώσεων. Απευθύνεται σε εταιρίες που είναι πιστοποιημένες ή επιθυμούν να πιστοποιηθούν με BRC, σε στελέχη επιχειρήσεων παραγωγικών ή μεταποιητικών μονάδων τροφίμων, σε υπευθύνους και συντονιστές ασφάλειας τροφίμων, σε μέλη της ομάδας ασφάλειας τροφίμων, σε στελέχη εταιρειών που ελέγχουν ή/και επιβλέπουν την παραγωγή και διάθεση προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (private label) και σε συμβούλους συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων.
Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κατανοήσουν τις βασικές αρχές των προτύπων BRC, θα μπορούν να αναπτύξουν, να εφαρμόσουν και να αξιολογήσουν Συστήματα Ασφάλειας Τροφίμων βάσει των προτύπων BRC και τέλος θα αποκτήσουν εμπειρία πρακτικής εφαρμογής μέσω παραδειγμάτων και ασκήσεων.
Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με πιστοποίηση TÜV ACADEMY.
Έναρξη | 28-03-2017 09:00 |
Λήξη | 29-03-2017 17:00 |
Χωρητικότητα | Απεριόριστο |
Τιμή ατόμου | €250.00 |
Διοργανωτής | TÜV Austria Academy |
Τόπος διεξαγωγής | TUV AUSTRIA ACADEMY ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ |
Πόλη | Θεσσαλονίκη |