Στόχος του προγράμματος είναι η απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων για τον εντοπισμό πιθανών καταστάσεων εκτάκτων αναγκών, ατυχημάτων και κρίσεων που μπορεί να έχουν επίπτωση στην ασφάλεια των τροφίμων, την αξιολόγηση των συνεπειών τους, την καθιέρωση των μέτρων πρόληψης και το σχεδιασμό αντιμετώπισης τους.
Απευθύνεται σε υπεύθυνους ασφάλειας τροφίμων εταιρειών της αλυσίδας τροφίμων, μέλη της ομάδας ασφάλειας τροφίμων και ομάδας διαχείρισης κρίσεων, συμβούλους σχεδιασμού και ανάπτυξης συστημάτων ασφάλειας τροφίμων και σε οποιονδήποτε εμπλεκόμενο στην αλυσίδα τροφίμων ενδιαφέρεται να αποκτήσει μια σφαιρική γνώση γύρω από τις μεθοδολογίες αποτίμησης κινδύνου και διαχείρισης καταστάσεων εκτάκτων αναγκών.
Το σεμινάριο περιλαμβάνει:
Ανάλυση πιθανών καταστάσεων εκτάκτων αναγκών & ατυχημάτων που μπορεί να έχουν επίπτωση στην ασφάλεια των τροφίμων (πχ φυσικές καταστροφές, πτώση ρεύματος, δολιοφθοράς, βιοτρομοκρατίας, περιβαλλοντικών επιμολύνσεων, κλπ)
Πλάνο διαχείρισης κρίσεων
Παραδείγματα και ασκήσεις
Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με πιστοποίηση TÜV ACADEMY.
Έναρξη | 09-03-2017 09:00 |
Λήξη | 09-03-2017 17:00 |
Χωρητικότητα | Απεριόριστο |
Τιμή ατόμου | €200.00 |
Διοργανωτής | TÜV Austria Academy |
Τόπος διεξαγωγής | TUV AUSTRIA ACADEMY ΑΘΗΝΑΣ |
Πόλη | Αθήνα |