Το σεμινάριο έχει σκοπό την εκπαίδευση ατόμων που εργάζονται ή σκοπεύουν να εργαστούν σε οποιαδήποτε επιχείρηση στον τομέα της οργάνωσης σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Απευθύνεται σε Υπεύθυνους διαχείρισης συστήματος ποιότητας για προσωπικό επιχειρήσεων, Τεχνολόγους Τροφίμων, Γεωπόνους, Χημικούς, διοικητικό προσωπικό, συμβούλους αλλά και οποιονδήποτε άλλο θέλει να αποκτήσει γνώσεις για τον ποιοτικό έλεγχο και τη μικροβιολογία στα τρόφιμα.
Θεματικές ενότητες:
• Διαχείριση ποιοτικού ελέγχου σύμφωνα με τα πρότυπα (ISO, BRC, IFS)
• Χρήση οργάνων ποιοτικού ελέγχου
• Ενεργότητα ύδατος aw και επίδραση στους μικροοργανισμούς
• Έλεγχος εξωτερικών παραγόντων
• Ορθός χειρισμός χημικών ουσιών στο εργαστήριο
• Προσωπικό τμήματος ποιοτικού ελέγχου
• Τρόπος μέτρησης απώλειας οπού
• Μικροοργανισμοί που συναντάμε συχνά/φάσεις ανάπτυξης/ορθή αντιμετώπισή τους/συνέπειες που προκαλούν
• Επεξεργασία τροφίμων
• Τεχνολογία εμποδίων
Εισηγητής: Μπαντινάκης Μιλτιάδης
Κόστος: €170. Σε φοιτητές με επίδειξη του φοιτητικού πάσο ή αποδεικτικού εγγραφής, σε κατόχους κάρτας ανεργίας και σε πελάτες μας και άτομα που έχουν παρακολουθήσει κι άλλο σεμινάριο υπάρχει έκπτωση 15%.
Άλλες πληροφορίες σχετικές:
Τα σεμινάρια συνοδεύονται από coffee breaks και ένα ελαφρύ γεύμα
Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης.
Διεύθυνση Διεξαγωγής: Crowne Plaza Athens (Μιχαλακοπούλου 50, Αθήνα 115 28, Ελλάδα)
Έναρξη | 10-03-2017 09:30 |
Λήξη | 10-03-2017 17:30 |
Χωρητικότητα | 14 |
Τιμή ατόμου | €170.00 |
Διοργανωτής | Quality Award |
Εισηγητής | Μπαντινάκης Μιλτιάδης |
Τόπος διεξαγωγής | Crowne Plaza Hotel |
Πόλη | Αθήνα |