Το σεμινάριο επεξηγεί την ανάλυση και αξιολόγηση επικινδυνότητας σε χημικούς και μικροβιολογικούς παράγοντες κινδύνου. Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου αναλύονται τα μοντέλα εκτίμησης της αξιολόγησης της επικινδυνότητας σε χημικούς και μικροβιολογικούς παράγοντες κινδύνου.
Στο σεμινάριο αναλύονται και εξηγούνται οι χρήσεις όλων των τοξικολογικών δεικτών (ADI, TDI, ARfD, κ.α) που αφορούν τους χημικούς παράγοντες κινδύνου. Πραγματοποιούνται παραδείγματα εκτίμησης της διαιτητικής πρόσληψης χημικών παραγόντων κινδύνων καθώς και case studies από αναλύσεις μικροβιολογικών και χημικών παραγόντων κινδύνου σε επιχειρήσεις τροφίμων. Επιπλέον αναλύονται όλα τα ηλεκτρονικά εργαλεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι χρήσιμα για την ανάλυση της επικινδυνότητας στις επιχειρήσεις τροφίμων. Στο σεμινάριο επιπλέον αναλύονται οι νομοθετικές απαιτήσεις αναφορικά με την ανάλυση επικινδυνότητας σε επιχειρήσεις τροφίμων. Τέλος εξηγείται η χρήση της ανάλυσης επικινδυνότητας στην ανάπτυξη του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε εργαζόμενους σε όλη την αλυσίδα τροφίμων που εμπλέκονται στην Διαχείριση Ασφάλειας Τροφίμων, Υπευθύνους και Συντονιστές Ασφάλειας Τροφίμων, Μέλη της Ομάδας Ασφάλειας Τροφίμων, Συμβούλους ΣΔΑΤ και άλλους ενδιαφερόμενους (Φορείς Ελέγχου, Επιστημονικούς Συνεργάτες, κλπ).
Με την ολοκλήρωση χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης TUV ACADEMY και το αντίστοιχο εκπαιδευτικό υλικό.
Έναρξη | 20-04-2017 09:00 |
Λήξη | 21-04-2017 17:00 |
Χωρητικότητα | Απεριόριστο |
Τιμή ατόμου | €250.00 |
Διοργανωτής | TÜV Austria Academy |
Τόπος διεξαγωγής | TUV AUSTRIA ACADEMY ΑΘΗΝΑΣ |
Πόλη | Αθήνα |