Προβεβλημένα Σεμινάρια

TUV Hellas newΜοναδικό εργαλείο για την επιβεβαίωση της εφαρμογής του Building Information Modelling (BIM) είναι η ανάπτυξη, εφαρμογή και πιστοποίηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 19650-2 για τη διαχείριση των πληροφοριών κατά την υλοποίηση κατασκευαστικών έργων.

Έναρξη 16-05-2024 09:00
Λήξη 17-05-2024 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Επικοινωνήστε
Πόλη Αθήνα

ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ISO 9001:2015

TQMnewΣτο σεμινάριο αυτό παρουσιάζονται όλες οι αλλαγές στις Αρχές, στη Δομή και στις Απαιτήσεις του νέου Προτύπου ISO 9001:2015. Αναλύονται ένα προς ένα τα εδάφια του, με εστίαση στα σημεία των αλλαγών. Επίσης, υλοποιούνται case studies και παρέχονται πολλά παραδείγματα που ξεκαθαρίζουν τα παραπάνω με απόλυτα κατανοητό τρόπο. Ακόμα, παρουσιάζονται εφαρμογές, με τις οποίες μια επιχείρηση μπορεί να απαλλαγεί από τη γραφειοκρατία και να μετατρέψει το Σύστημά της σε 100% Paperless, εκμεταλλευόμενη την ευελιξία της νέας έκδοσης. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα, άνευ κόστους, να αξιοποιήσουν τους Συμβούλους της εταιρείας μας, ώστε να κάνουν τη μετατροπή αυτή στο Σύστημα Διαδικασιών της επιχείρησής τους.

Επίσης, αναλύεται η μεθοδολογία του Εσωτερικού Ελέγχου Ποιότητας (Quality Auditing) και υλοποιούνται σχετικά Workshops, τα οποία βοηθούν τους συμμετέχοντες να αφομοιώσουν τις Τεχνικές Εσωτερικής Επιθεώρησης και να εμβαθύνουν στις απαιτήσεις του νέου Προτύπου.

Η έμφαση του προτύπου στην Διαχείριση Κινδύνων και Ευκαιριών και ο τονισμός των θεμάτων Ηγεσίας, σε συνδυασμό με τα Εργαλεία για την Διαχείριση Κινδύνων και Ευκαιριών και για τον Επιχειρηματικό Προγραμματισμό που έχει αναπτύξει η Εταιρεία μας, συμβάλλουν στη δημιουργία λιτού αποδοτικού Συστήματος Οργάνωσης της Επιχείρησης.

ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να:

  • Ξεκαθαρίζουν μέσω Παραδειγμάτων τις απαιτήσεις της νέας έκδοσης του Προτύπου.
  • Εντοπίζουν τι πρέπει να αλλάξει στο Σύστημά τους.
  • Έχουν στη διάθεσή τους ένα ολοκληρωμένο Πίνακα Ελέγχου με όλες τις απαιτήσεις του νέου Προτύπου, προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν ως Εργαλείο Αυτοαξιολόγησης της εταιρείας τους και να προγραμματίσουν ένα πλάνο Μετάβασης.
  • Γνωρίζουν σημαντικές μεθοδολογίες για τη βελτίωση της επιχείρησής τους, όπως Αξιολόγηση Κινδύνων, Αναγνώριση Ευκαιριών, Διεργασίες κατά SIPOC, κλπ.
  • Εξοικειωθούν με πρακτικά Εργαλεία για τη Διαχείριση σημαντικών Διαδικασιών του Συστήματος Ποιότητας, όπως την παρακολούθηση μη Συμμορφώσεων και Ευκαιριών & τη Διαχείριση Προβλημάτων.
  • Κάνουν πιο Εύχρηστο και Ευέλικτο το νέο Σύστημα, και με τη βοήθεια ηλεκτρονικών (Paperless) Εργαλείων και Εφαρμογών που θα παρουσιαστούν στο σεμινάριο.
  • Εξοικειωθούν με τις Τεχνικές και τα Εργαλεία Εσωτερικής Επιθεώρησης, ετοιμάζοντας μόνοι τους μια ολοκληρωμένη Check List.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Βάβουλας Γεώργιος, ΜΒΑ, Σύμβουλος Επιχειρήσεων με πολυετή Συμβουλευτική εμπειρία σε Συστήματα Οργάνωσης, Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Διαχείρισης Έργων. Διαθέτει πλούσια διδακτική εμπειρία στην εφαρμογή των Προτύπων Ποιότητας και ιδιαιτέρως του ISO 9001.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εγχειρίδιο «Νέο Πρότυπο ISO 9001:2015», σε ηλεκτρονική μορφή
  • H παρουσίαση του σεμιναρίου
  • Ηλεκτρονικό Εργαλείο Διαχείρισης Επικινδυνότητας
  • Ηλεκτρονικό Σύστημα Διαχείρισης Διορθωτικών Ενεργειών, Ευκαιριών, Ευρημάτων Εσωτερικού Ελέγχου, Παραπόνων και γενικά προβλημάτων
  • Πίνακας Ελέγχου Εσωτερικής Επιθεώρησης
  • Σύστημα Διαδικασιών σε ηλεκτρονική μορφή, για εύκολη προσαρμογή
  • Ολοκληρωμένος πίνακας ελέγχου με όλες τις απαιτήσεις των Προτύπων, προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν οι συμμετέχοντες ως Εργαλείο αυτοαξιολόγησης της εταιρείας τους
  • Δωρεάν για ένα έτος συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα σχετικά με το ISO 9001:2015, μέσω της ιστοσελίδας μας
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης
  • Κωδικοί πρόσβασης στην ιστοσελίδα μας για την λήψη του υλικού του σεμιναρίου
  • Υποστήριξη για την μετατροπή του Συστήματος σε Paperless με δωρεάν Εφαρμογή

Κόστος Συμμετοχής: 450 Ευρώ

Έκπτωση 20% στη 2η συμμετοχή και κάθε επόμενη.

Το κόστος του σεμιναρίου μπορεί να καλυφθεί μέσω Ο.Α.Ε.Δ. και του προγράμματος ΛΑΕΚ 0,24%. Η εταιρεία μας μπορεί να σας βοηθήσει στη διαδικασία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης.
Καταληκτική ημερομηνία: Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Περισσότερα μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 04-06-2018 09:30
Λήξη 04-06-2018 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €450.00
Διοργανωτής TQM
Εισηγητής Βάβουλας Γεώργιος
Τόπος διεξαγωγής Grand Hotel Palace
Πόλη Θεσσαλονίκη
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas