ISO 22000:2018 EΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ/ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

TUV Hellas newΓενικές πληροφορίες

Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να παρέχει στους εκπαιδευόμενους τις γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για την διενέργεια επιθεωρήσεων πρώτου, δεύτερου και τρίτου μέρους σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000, καθώς και τα πρότυπα ISO 19011, ISO 22003 και ISO 17021, όπως αυτά εφαρμόζονται.

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες της ασφάλειας τροφίμων που επιζητούν την κατανόηση των γνώσεων και των πρακτικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για τον αποτελεσματική επιθεώρηση του προτύπου ISO 22000. Είναι απαραίτητη η γνώση των βασικών στοιχείων των συστημάτων διαχείρισης, του κύκλου PDCA, των αρχών HACCP, της σχετικής νομοθεσίας καθώς και των απαιτήσεων του προτύπου ISO 22000.

Περιεχόμενα:

• Στόχοι ενός συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων (ΣΔΑΤ), και οφέλη που παρέχει στις επιχειρήσεις η διαρκής βελτίωση του.
• Σχεδιασμός, διεξαγωγή, αναφορά και παρακολούθηση ενός ΣΔΑΤ σε συμμόρφωση με το πρότυπο ISO 22000 και το πρότυπο ISO 19011.
• Διαφορές μεταξύ των επιθεωρήσεων 1ου, 2ου και τρίτου μέρους.
• Διαδικασία επιθεώρησης ΣΔΑΤ: καθορισμός στόχων επιθεώρησης, επιλογή ομάδας επιθεώρησης, έλεγχοι πρώτου και δευτέρου σταδίου, επιτόπια επιθεώρηση (προετοιμασία εγγράφων, διεξαγωγή συνεδριάσεων και συνεντεύξεων, συλλογή τεκμηρίων, έγγραφη αναφορά αποτελεσμάτων, καταληκτική συνάντηση).
• Έλεγχος απαιτήσεων ΣΔΑΤ: (πεδίο εφαρμογής, κανονιστικές και νομικές απαιτήσεις, επαλήθευση της πολιτικής ασφάλειας τροφίμων, αξιολόγηση διαδικασιών, κινδύνων ασφάλειας τροφίμων και σχεδίου HACCP, ανασκοπήσεων διοίκησης και διαρκής βελτίωση.
• Ευθύνες και αρμοδιότητες του Επικεφαλής Επιθεωρητή.

Απευθύνεται σε:

Υποψήφιους Επιθεωρητές ΣΔΑΤ – Συμβούλους που αναπτύσσουν ΣΔΑΤ – Υπευθύνους εφαρμογής ΣΔΑΤ και Συντονιστές ομάδων HACCP – Διοικητικό Προσωπικό, καθώς και σε όσους επιθυμούν μια λεπτομερή γνώση των διαδικασιών επιθεώρησης των Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Εισηγητές: Βασιλική Καζάζη, Αθανασία Δουκαλέτση, Ισίδωρος Δαλέζιος, Γιάννης Μπαρράκος, Δημήτρης Γεωργαντέλης, Μαρία Φραγκιαδάκη, Γιώργος Μπένος, Παναγιώτης Κουτσούκος, Γιάννης Σαρακατσιάνος.

Πληροφορίες:

  • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ
  • Η τιμή περιλαμβάνει Coffee breaks, ελαφρύ γεύμα
  • Πιστοποιητικό IRCA/ CQI Approved
  • Διεξάγεται στην Ελληνική γλώσσα 
  • Το κόστος συμμετοχής όλων των σεμιναρίων μπορεί να καλυφθεί από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ (0,24%) (Site:http://laek.oaed.gr) και η τελική ημερομηνία ηλεκτρονικής κατάθεσης είναι 5 εργάσιμες ημέρες πριν από την έναρξη κάθε σεμιναρίου. Η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής στο ΛΑΕΚ γίνεται με την αποκλειστική σας ευθύνη και την παροχή κάθε βοήθειας από τη Δ/νση Εκπαίδευσης.
  • Παρέχονται ειδικές προνομιακές τιμές σε ορισμένες κατηγορίες συμμετεχόντων (π.χ. εταιρίες που έχουν πιστοποιητικά από TUV HELLAS και πολλαπλές συμμετοχές από την ίδια εταιρία, φοιτητές κ.λ.π.)
  • Η αποπληρωμή των σεμιναρίων γίνεται μετά το τέλος κάθε σεμιναρίου, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (εντός 30 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου), όπως θα αναφέρεται πάνω στην απόδειξη ή το τιμολόγιο που θα σας εκδοθεί.
  • Η TUV HELLAS διατηρεί το δικαίωμα για αναβολή ή ακύρωση καθώς και για την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής των σεμιναρίων και των εισηγητών.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 01-04-2019 09:00
Λήξη 02-04-2019 19:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €700.00
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Τηλέφωνο 215 2157447, 2310 428498, 2810 391856, 26510 27747
Εισηγητής Βασιλική Καζάζη, Αθανασία Δουκαλέτση, Ισίδωρος Δαλέζιος, Γιάννης Μπαρράκος, Δημήτρης Γεωργαντέλης, Μαρία Φραγκιαδάκη, Γιώργος Μπένος, Παναγιώτης Κουτσούκος, Γιάννης Σαρακατσιάνος
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο: