ISO 9001:2015 – ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ CQI & IRCA Certified Course No. A17948 – provided by IQMS an SAI GLOBAL Company

TUV Hellas newΓενικές πληροφορίες

Το ιδιαίτερα διαδραστικό αυτό διήμερο σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για όσους, που απαιτούν μια εις βάθος κατανόηση του εύρους των τεχνικών και των αρχών της επιθεώρησης συστημάτων ποιότητας . Καλύπτει επίσης τις ανάγκες του ρόλου του εσωτερικού επιθεωρητή στην ανάπτυξη κι εφαρμογή ενός αποτελεσματικού συστήματος διαχείρισης ποιότητας. Το σεμινάριο αυτό είναι εγκεκριμένο από από τον International Register of Certificated Auditors (IRCA).

Ο ρόλος του εσωτερικού επιθεωρητή ποιότητας αλλάζει. Δεν είναι πλέον αρκετό να ελέγχει, κατά τη διάρκεια της εσωτερικής επιθεώρησης, μόνο τη συμμόρφωση των διαδικασιών. Οι επιθεωρητές πρέπει να είναι σε θέση να επιθεωρούν διεργασίες με έμφαση στον κίνδυνο. Οι εκπαιδευόμενοι θα αντιληφθούν επίσης ότι διαδραματίζουν βασικό ρόλο στην ανάπτυξη και βελτίωση των εργασιακών πρακτικών σε ολόκληρο τον οργανισμό. Αυτό, το εγκεκριμένο από τον IRCA, σεμινάριο βοηθάει τους εκπαιδευόμενους να εστιάσουν στις πιο σημαντικές ιδιότητες ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού συστήματος διαχείρισης ποιότητας και να κατανοήσουν το ρόλο του επιθεωρητή στην ανάπτυξή του και στη συνεχή βελτίωση του. Εισάγει τους εκπαιδευόμενους στη σειρά προτύπων ISO 9000 και στις 7 αρχές διαχείρισης της ποιότητας που τα υποστηρίζουν.

Περιεχόμενα:

- Κύκλος Βελτίωσης (Plan-Do-Check-Act) και άλλες βασικές αρχές διαχείρισης ποιότητας
- Επιθεώρηση επιχειρηματικών διεργασιών
- Προσέγγιση διακινδύνευσης
- Εσωτερικός επιθεωρητής ποιότητας
- Δομή και αρχές της σειράς των Προτύπων ISO 9000
- Απαιτήσεις ISO 9001:2015
- Θέματα εφαρμογής του συστήματος διαχείρισης
- Αποτελεσματικές τεχνικές και ορθές πρακτικές επιθεώρησης

Εισηγητές: Άννα Γεωργίου, Γιώργος Σφέτσος, Γιώργος Μελαχροινός, Αναστάσιος Ναούμ, Κατερίνα Καρανικόλα

Πληροφορίες:

  • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ
  • Η τιμή περιλαμβάνει Coffee breaks, ελαφρύ γεύμα
  • Πτυχίο IRCA
  • Διεξάγεται στην Ελληνική γλώσσα 
  • Το κόστος συμμετοχής όλων των σεμιναρίων μπορεί να καλυφθεί από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ (0,24%) (Site:https://laek.oaed.gr) και η τελική ημερομηνία ηλεκτρονικής κατάθεσης είναι 5 εργάσιμες ημέρες πριν από την έναρξη κάθε σεμιναρίου. Η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής στο ΛΑΕΚ γίνεται με την αποκλειστική σας ευθύνη και την παροχή κάθε βοήθειας από τη Δ/νση Εκπαίδευσης.
  • Παρέχονται ειδικές προνομιακές τιμές σε ορισμένες κατηγορίες συμμετεχόντων (π.χ. εταιρίες που έχουν πιστοποιητικά από TUV HELLAS και πολλαπλές συμμετοχές από την ίδια εταιρία, φοιτητές κ.λ.π.)
  • Η αποπληρωμή των σεμιναρίων γίνεται μετά το τέλος κάθε σεμιναρίου, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (εντός 30 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου), όπως θα αναφέρεται πάνω στην απόδειξη ή το τιμολόγιο που θα σας εκδοθεί.
  • Η TUV HELLAS διατηρεί το δικαίωμα για αναβολή ή ακύρωση καθώς και για την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής των σεμιναρίων και των εισηγητών. 

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 16-05-2019 09:00
Λήξη 17-05-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €400.00
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Εισηγητής Άννα Γεωργίου, Γιώργος Σφέτσος, Γιώργος Μελαχροινός, Αναστάσιος Ναούμ, Κατερίνα Καρανικόλα
Πόλη Ρόδος
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas