ISO 45001:2018 ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ/ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

TUV Hellas newΓενικές πληροφορίες

Το σεμινάριο, παρέχει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να διεξάγουν επιθεωρήσεις επαγγελματικής υγείας & ασφάλειας πρώτου, δεύτερου και τρίτου μέρους, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 45001:2018 (σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 19011 & ISO 17021).

Πιο συγκεκριμένα, το σεμινάριο παρέχει την τεχνογνωσία και τις δεξιότητες, ώστε να εξελιχθείτε σε έναν ικανό Επικεφαλής Επιθεωρητή (Lead Auditor).

Με την ολοκλήρωση και την επιτυχία στη γραπτή δοκιμασία, οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό επιτυχούς ολοκλήρωσης σεμιναρίου, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους ίδιους για την εγγραφή τους στα μητρώα του IRCA (International Register of Certificated Auditors).

Περιεχόμενα:

-  Όροι & ορισμοί του ISO 45001:2018
-  Σκοπός και πλεονεκτήματα ενός Συστήματος Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας της Εργασίας (ΣΔΥΑΕ)
-  Ο ρόλος του Επιθεωρητή
-  Σχεδιασμός & υλοποίηση μίας επιθεώρησης σύμφωνα με το ISO 45001:2018
-  Σύνταξη αναφοράς επιθεώρησης και follow up των ευρημάτων
-  Η καταγραφή των ευρημάτων
-  Εγκαθίδρυση, εφαρμογή, λειτουργία, παρακολούθηση, μέτρηση επίδοσης, ανάλυση και αξιολόγηση, ανασκόπηση και βελτίωση της επίδοσης ενός ΣΔΥΑΕ
-  Απαιτήσεις τεκμηρίωσης σύμφωνα με το ISO 45001:2018
-  Διαφορές μεταξύ επιθεωρήσεων πρώτου, δευτέρου & τρίτου μέρους

Επιθυμητές απαιτούμενες γνώσεις:
Οι συμμετέχοντες θα ήταν χρήσιμο να διαθέτουν γνώσεις σχετικά με τα διαχειριστικά συστήματα, την αναγνώριση των επαγγελματικών κινδύνων, την πρόληψη των εργατικών ατυχημάτων, την νομοθεσία σχετικά με την επαγγελματική ΥΑΕ, καθώς και τις απαιτήσεις του ISO 45001:2018

Απευθύνεται σε:

-  Υποψήφιους Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας  (ΣΔΥΑ)
-  Συμβούλους που αναπτύσσουν ΣΔΥΑ
-  Υπεύθυνους Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας
-  Υπευθύνους Τμημάτων
-  Διοικητικό Προσωπικό, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με τα Συστήματα Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας (ΣΔΥΑ)

Εισηγητές: Μαρία Πιτσίκα, Νέστορας Παπαρούπας, Διονύσης Βιδάλης, Γιώργος Σφέτσος, Γιώργος Γαλάνης

Πληροφορίες:

  • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ
  • Η τιμή περιλαμβάνει Coffee breaks, ελαφρύ γεύμα
  • Πτυχίο IRCA/ CQI
  • Διεξάγεται στην Ελληνική γλώσσα 
  • Το κόστος συμμετοχής όλων των σεμιναρίων μπορεί να καλυφθεί από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ (0,24%) (Site:https://laek.oaed.gr) και η τελική ημερομηνία ηλεκτρονικής κατάθεσης είναι 5 εργάσιμες ημέρες πριν από την έναρξη κάθε σεμιναρίου. Η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής στο ΛΑΕΚ γίνεται με την αποκλειστική σας ευθύνη και την παροχή κάθε βοήθειας από τη Δ/νση Εκπαίδευσης.
  • Παρέχονται ειδικές προνομιακές τιμές σε ορισμένες κατηγορίες συμμετεχόντων (π.χ. εταιρίες που έχουν πιστοποιητικά από TUV HELLAS και πολλαπλές συμμετοχές από την ίδια εταιρία, φοιτητές κ.λ.π.)
  • Η αποπληρωμή των σεμιναρίων γίνεται μετά το τέλος κάθε σεμιναρίου, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (εντός 30 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου), όπως θα αναφέρεται πάνω στην απόδειξη ή το τιμολόγιο που θα σας εκδοθεί.
  • Η TUV HELLAS διατηρεί το δικαίωμα για αναβολή ή ακύρωση καθώς και για την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής των σεμιναρίων και των εισηγητών.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 16-09-2019 09:00
Λήξη 20-09-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €700.00
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Εισηγητής Μαρία Πιτσίκα, Νέστορας Παπαρούπας, Διονύσης Βιδάλης, Γιώργος Σφέτσος, Γιώργος Γαλάνης
Πόλη Θεσσαλονίκη
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas